majica 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Ni letelo nate, Marsa.... Ampak dat ven nek praznik v smislu - 'U! Danes je pa tvoj dan, žena.... prinesel ti bom rožico.... Bodi vesela za to, hvaležna in srečna, ker imaš volilno pravico, pa lahko hodiš v službo....' Dokler imamo ta praznik, same sebe tlačimo v predal neeankovrednosti.... In pa to pričakovanje rož.... slišala sem za par, ko je mož vsak teden prinesel rože ženi.... pa je bil kažin, ko je za 8. marec pač pozabil....Ma, s ponvijo bi jo po glavi.... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 ma saj vem, mal sem se pohecala (moje mnenje o 8. marcu kot o dnevu zena, unem ENEM dnevu, k tipi nosjo roze, ko pridejo zvecer dam, po tem k so v sluzbah pil na ta racun , je zelo podobno) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Ja, a ne? Me 'imamo' praznik (kao), oni ga pa pijejo..... kot rojstvo otroka, recimo.... :xx!: :xx!: ves psihočno in fizično zmozgan gre revež pit s frendi...... Trapasta in idiotska folklora! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 jp! (:xx!: ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 ja, sej lahko pa tako mislimo pravzaprav za vse praznike ane vsem itaq nikol ne bo moc ustreci... vsaka namera biti bolj pozoren, biti bolj ljubezniv ipd... pa je vsaj zame hvale vredna! Moje mnenje o 8. marcu...... :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 ja, sej lahko pa tako mislimo pravzaprav za vse praznike ane ja, ampak sej glih to!Kot Bozic! Saj to je nekaj lepga!Ampak kaj pa mi, ljudje, naredimo iz tega, je pa ravno obratno: torej namest vrednotenja razvrednotimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 ja.. sam a to zdej pomen ukint al kaj? al rajsi spreminjat miselost pokazati primer, uciti svoje otroke smisla, vrednot in dajati drugacen vzgled!No ja, vsakdo ima moznost da naredi iz tega kar mu nek praznik ponuja kar zeli. Zal, mnogi tudi zaradi potrosnistva kratko potegnejo... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 ne uknit.spremenit zavest ljudi.cist simpl! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 da, saj to pravim!ampak, s tem, da recemo, da je 8 marc :xx!: nismo verjetno 0 nardil! Smo pa povedal svoje mneje; to pa tut steje Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 ja, sej lahko pa tako mislimo pravzaprav za vse praznike ane vsem itaq nikol ne bo moc ustreci... vsaka namera biti bolj pozoren, biti bolj ljubezniv ipd... pa je vsaj zame hvale vredna! Ja, ampak dokler mora bit praznik, da se nečesa zavedamo.... potem v bistvu celo leto živimo mimo tega.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 kakor kdo ane praznik ne mora biti, temvec je bil izglasovan, kot dan, ko se bolj posveti zenskam!v tem ne vidim slabega.in to NE pomeni, da se cez leto zenskam bolj ne posveca. to je pac vas dan! kot imas RD, ipd.mislim, da praznik ima smisel, saj v tem svetu.se vecji smisel ap je imel v zgodovini, ko so biel zenske neenakovredne, kakor opisuje zgoraj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Zloba! Ne rabim 1x na leto rožic in pohval, ker sem ženska.... če tega ni skozi leto..... Naj si te rožice nekam vtakne pol..... Si predstavljaš... KAKŠNA SLIKA! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 ja, stekam. in strinjam.ampak, ce ti tipu cel let ne skuhas kosila, na dan mucenikov mu ga pa; ga lahko tudi on vrze skozi okno.you got it!!!? kljub temu, ap ti tip kdaj prinese rozice, ti njemu skuhas kosilo (kirikiram), pa se vseeno si v tej naglici casa, sodobnosti in potrosnistva, morda za dan zena se posebej zate vzame cas! in to je eden od pointov!Med pari, kjer itaq vlada neka vzajeman harmonija, tega itaq sploh ni potrebno poudarjati. najlazje pa je stvari gledat CB! od tod morda izvira sarkazem! tired of thinking! no, upam, da te bo tip, ali prijatelj, oce, frend, whoels.. razveselil in da to ni samo danes! ce sm ze jst tezek Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 kljub temu, ap ti tip kdaj prinese rozice, ti njemu skuhas kosilo (kirikiram), pa se vseeno si v tej naglici casa,sem prebrala kikirikam ma midva sva se odločila, da ne bova rožic nosila danes. pa sva mela skor vse ženske sorodnice na kupu.. bom rajši enkrat drugič, ko bom spotoma prišla na obisk.. kar itak naredim, če se mi zdi, da je ta prav dan za to.. kako malenkost, mam je ful vesela kakega čajčka iz čajne na primer,, sem pa jaz dobila dve rožici od mame in od tete.. mah.. ful več pomeni tista vreča regrata zraven.. pa ko mi ata prve šmarnice kar tko enkrat da, ko pridem na obisk... aja... zakaj so feministke protestirale proti prazniku? (tam v Freejevem postu piše...) ne štekam čist... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 sem prebrala kikirikam mal pa se 'kokodakam' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 no men je pa današnji dan prinesel kup pozitivnih spoznanj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 men tud, v bistvu. fajn k mas tkole, ves kok ti privoscim!!! za *zakljucek* ena misel: "Zenske pa dajejo sebe. Iz svojega lastnega zivljenja rodijo, iz svojega lastnega zivljenja hranijo. Taki darovi so edini pravi darovi." (tagore) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 oj ja, tebi pomeni eno, drugim drugo. itaq. vreca regrata je pa itaq mega ..tek razlicni tipi smo... enim so darila, drugim fizicni stik, tretjim posvecen cas, cetrtim besede... enim vse. sem prebrala kikirikam ma midva sva se odločila, da ne bova rožic nosila danes. pa sva mela skor vse ženske sorodnice na kupu.. bom rajši enkrat drugič, ko bom spotoma prišla na obisk.. kar itak naredim, če se mi zdi, da je ta prav dan za to.. kako malenkost, mam je ful vesela kakega čajčka iz čajne na primer,, sem pa jaz dobila dve rožici od mame in od tete.. mah.. ful več pomeni tista vreča regrata zraven.. pa ko mi ata prve šmarnice kar tko enkrat da, ko pridem na obisk... aja... zakaj so feministke protestirale proti prazniku? (tam v Freejevem postu piše...) ne štekam čist... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 ja, stekam. in strinjam.ampak, ce ti tipu cel let ne skuhas kosila, na dan mucenikov mu ga pa; ga lahko tudi on vrze skozi okno.you got it!!!? kljub temu, ap ti tip kdaj prinese rozice, ti njemu skuhas kosilo (kirikiram), pa se vseeno si v tej naglici casa, sodobnosti in potrosnistva, morda za dan zena se posebej zate vzame cas! in to je eden od pointov!Med pari, kjer itaq vlada neka vzajeman harmonija, tega itaq sploh ni potrebno poudarjati. najlazje pa je stvari gledat CB! od tod morda izvira sarkazem! tired of thinking! no, upam, da te bo tip, ali prijatelj, oce, frend, whoels.. razveselil in da to ni samo danes! ce sm ze jst tezek Ma ja, saj razumem tvojo poanto. V bistvu govoriva isto.... Moj sarkazem pa izvira iz genov.... poklicala očeta včeraj, pa je rekel, da ko pridem spet na obisk, naj prinesem flašo suhega rdečega.... da se ni treba v dodatne stroške dajat Ja, otroci so me razveselili, ko sem prišla včeraj iz službe.... sta (si) spekli piškote (da nau men treba.... pa komaj sem dobila 2 keksa), sicer je bila kuhinja kot bomba (jebi ga)... me je mel kričat kdo bo to pospravil, pa sem se ugriznila v jezik.... (sam res, kaj nuca skuhat kosilo npr., če maš pa dve uri dodatnega dela več s pucanjem, kot običajno...) Dvorezen meč tale praznik.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 vcasih nas zivljenje toliko casa tepe, dokler ne postavimo meja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 vcasih nas zivljenje toliko casa tepe, dokler ne postavimo meja. ojoj.... ni bilo mišljeno... Beri kot šalo.... tkole Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Ma ja, saj razumem tvojo poanto. V bistvu govoriva isto.... saj je pa to sicer ogromnokrat, clo tam, kjer se folk na mrtve krega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 ja. smo se pa lotil Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 kakor kdo ane praznik ne mora biti, temvec je bil izglasovan, kot dan, ko se bolj posveti zenskam!v tem ne vidim slabega.in to NE pomeni, da se cez leto zenskam bolj ne posveca. to je pac vas dan! kot imas RD, ipd.mislim, da praznik ima smisel, saj v tem svetu.se vecji smisel ap je imel v zgodovini, ko so biel zenske neenakovredne, kakor opisuje zgoraj. se strinjam s tem ful in vsem, kar si napisal...sem ta 8.3. prisla do nekaterih spoznanj, tudi ampak ja... ne vem, zakaj bi se dalo v nic nek praznik samo zato, ker ga nekateri zelijo skomercializirat.jaz praznujem tudi svetovni dan zemlje in zivali, pa ne pomeni, da jih celo leto ignoriram, samo si pac vzamem trenutek, ko se malo posvetim - med drugim tudi ta dan.na zivce mi grejo ljudje, ki kuzku svojemu dajo kost na dan zivali, zeni pa ne odtrgajo ene vejice na poti domov iz sluzbe, ker so kao proti stereotipom, ceprav so z veseljem sli na eno pijaco na ta racun, na primer. skratka: normalno in logicno je da se dela konstantno na pozornosti itd...ce si v dobrem odnosu,kar se ne pomeni, da je manjvredno potem na kak poseben dan dat dodatno pozornost.glede komercialnosti:saj se lahko samo objames, voscis, naredis zajtrk, poves en verz, en vic...nekaj.gre se samo za skoncentrirano pozornost nekomu. rada dobim rozo/bonboncek/listek/vejico... vsak dan, ce pa na tak dan, mi je samo jasno, da je nekdo nekaj posebnega planiral itd...kar pomeni, da se je vnaprej potrudil in to pomeni, da je ze pred tem mislil name...kar je drugacne vrste pozornost kot spontanost. in mi ni nepomembno. meni je tudi lepo, da mi nekdo vosci za rojstni dan,ceprav se da diskutirat, kaj je bolj pomembno: dan, ko sem bila spoceta, dan, ko sem shodila, govorila...prvi dan, ki se ga spominjam....ne vem itak pa: ce spostujes ljudi se te stvari sam spomnis, tudi rojstnih dnevov ne pozabljas itd...pogledas pac cloveka, ga stisnes, se mu nasmehnes...mu das 2 minuti, da se pocuti poseben. in tu se vidi med drugim tudi neka konstanta v odnosu...ker ce te je nekdo nekoc zasuval z milijon pozornostmi, potem pa drasticno pade ta kvota razvajanja...ok, sicer ni lustno, ampak recimo, da je tako in se sprijaznis s tem....in da potem spusti se vse takle...praznike, dneve itd...ti da misliti, ker se je tudi doza vsakdanje pozornosti drasticno zmanjsala. in tudi: osebno ne poznam zenske, ki si ne bi zelela dolocenih pozornosti ob posebnih priloznosti, pa ce se tako govori, da je nepomembno...(seveda ne govorim o tem, da je pijanec in pretepac en dan v letu trezen in prinese domov nageljcek).poleg tega:taki prazniki so tudi dodatna priloznost za tiste, ki drugace tezje to skomunicirajo... skratka: 8 marec je zakonin nageljcki tudi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 od sestrične sem dobila tale sms: mi smo žene zmajice,rođene ko kraljiceanđeli nas stvorilida bi muške lomili.zbog nas su pjesme pjevaliponos gubilivodili rati zato sretan nam 8. mart! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.