tinka 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 pa vse je res.... jaz sem se pa spomnila se povedat, da sem letos (menda prvic odkar sem polnoletna) dobila rozice ekskluzivno od zensk. visek emancipacije! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 jaz sem se pa spomnila se povedat, da sem letos (menda prvic odkar sem polnoletna) dobila rozice ekskluzivno od zensk. visek emancipacije! :OO!: ( ) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Ja, a ne? Me 'imamo' praznik (kao), oni ga pa pijejo..... kot rojstvo otroka, recimo.... :xx!: :xx!: ves psihočno in fizično zmozgan gre revež pit s frendi...... Trapasta in idiotska folklora!hejjj, glih v soboto je en frend proslavljal rojstvo druge hčere; pa je povabil prijatelje na drink(e); in je blo strogo določeno; začne se ob 20h, konča ob 23h, ker pol gre on dam h "ženi" (nista poročena sicer); 3 ure smo se zabavali,glih tolko, kot je on prejšnjo noč spal (ji ponoči pomaga, ko je ona še vsa zgažena od poroda, pa še enoletno hčerko-prvorojenko imata - dela torej čez glavo). Pa se ga ni napil ******pa da ne bom off topic; dolga leta sem bila odločno proti praznovanju 8.marca. Sedaj pa sem odločno ZA. Če se ženske same ne spoštujemo prvo same sebe, nato še vse druge ženske, nas ne bo spoštoval nihče (drug). Same si postavljamo vrednost. Ravno tako je s prazniki (katerimikoli). Če ženske same ne vredno(s)timo 8. marca, ga tudi nihče drug ne bo. In ja, lepo je dobiti rožico, pa čeprav samo za 8. marec. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 dbest Cookie! zlo mi je vsec tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 meni tudi (super tole, s praznovanjem rojstva....sploh pa današnji moški mnogo bolj odprti za kakšen neklasični prijem v zvezi s partnerskimi projekti ala rojstvo otroka in vzgoja, sodelovanje pri razbremenitvi svoje ženske itd... tako, da: če jim je jasno, kaj ženska rabi, se pogosto zelo potrudijo zanjo, to opažam okrog sebe z velikim veseljem ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2009 Prijavi Deli 8. marec 2009 Punce, zenske, dekleta, babice, mame, ... veliko prejetnih trenutkov se v zadnjih urah tega dneva vam zelim! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. marec 2009 Prijavi Deli 8. marec 2009 Kako pozorno. Hvala. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PaLfDnShEn0 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 Vsem deklicam Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 Se pridruzjem v zelji predhodnika http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/clover.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 Jst se pa ne predhodnikoma, ker je 8 marec politični praznik, kjer se govori o neenakopravnosti in plačah.namest da se pove, da so ženske ljubezen, jabolko, kača, zapeljanost, nuja, lepota, milina, gracioznost in obstoj, nežnost in toplina nekatere imajo pa še dobro rit. jaz čestitam in dam kako rožco, tak da je mir ,..ampak take formalne zadeve, kot so prazniki ipd, niso za mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 Sem vsaj iskren, a ne? Pa sej tisto rožco dam z veseljem,..sam nasploh nimam rad nič takega, kar je vnaprej "predpisano". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 aha jap jap ... iskrenost je lepa čednost Ti si premlada, da bi vedela, kako veeelik praaaznik je to bil nekoč.Za moške, po obdarovanju smo se spravili po gostilnah in praznovali do zore.No, tudi žensk je bilo za vzorec Saj je vseeno, želim vam veliko ljubezni in zdravja, pa denarja za sproti, ostalo bo že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.