emma 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 (popravljeno) Jaz si pa srčno želim, da se moja želja uresniči...., da se na obrazu pokaže nasmeh sreče in dvoje src začne biti v ritmu sreče, ko se nariše tista magična črtica .... Želim si, da bi nama končno uspelo! Popravljeno 9. marec 2005 -> emma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 da se nariše črtica!!! ful vama želim! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jst bom tut pestke stisnla skupi z aiwo....da gre tale srčna željica pa da uspe Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Jst tudi držim pesti za majhno emmico ali majhnega emma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ja jaz tudi Pa da bi se še meni uresničila srčna želje in da bi že bili eksterci Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 [ prosim pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ribica, daj za vse.... xrosex pa zame tudi... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 za emmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.