Skoči na vsebino

Boleca kepa

pogumna_s

Recommended Posts

pogumna_s, jaz sem pa ravno včasih bila taka, da mi do drugih ni bilo mar in se nikol nisem s tem obremenjevala če sem komu kaj slabega naredila, ker sem si mislila, sej meni tud ni lahko, zakaj bi ravno jaz drugim ustregla, drugi men tud ne. Ampak vsak mora začet pri sebi in sedaj sem pozorna na to, da drugih če je le možno ne prizadenem in ne glede na to a mi bo to kdaj poplačano al ne. Mislim, da je bistvo v tem, da za dano stvar ne pričakuješ vedno povračilo v isti meri, ker pol sam gledaš kolk si dal in kolk ti morajo zdej drugi vrnit in to je pol začaran krog. Če si neko stvar zmožen dati, ljudem ustreči, zakaj pa ne...

Skratka, good luck

Deli na socialnih omrežjih

Verjetno misliš, da delaš samo dobre stvari pa jih ubistvu ne. Jaz te čist razumemm. Če gledam nazaj, vidim, madonca kok so se men slabe stvari dogajale, pa ko sem bla zmer tko dobra. Pa stvar ni čist taka no.. recimo ful sem bila kritična - še vedno sem -, ko sem slišala kakšno pesem na radiu, sem rekla uff fuj kako lahko sploh tako bedo predvajajo, groza. Aha opa.. To je tist - kar me je uničilo. Sem bila dobra ampak tudi ful ne dobra. Pa kao s tem ko nisem kritizerala direktno ni bilo narobe, ampak je blo okay, ker s tem nisem nikogar prizadela. Ampak energija je energija. Ne glede kam in kako jo usmeriš..

Fora je v čisti dobroti.. v iskrenosti, ne vem kako naj ti drugače povem...

Ti si sigurno ful kritična do nečesa.. ful nestrpna, ful neki.. pa si misliš sej to je okay.. pa ni no?! A razumeš? Ful je težko napisat in vem da imaš miljon vprašanj v glavi.

Al pa recimo, enkrat sem videla plešasto žensko in moja reakcija je bila - več nas je bilo v družbi, da sem v pričo nje - potiho ostalim - rekla oo joj lej jo k je plešasta.. a razmeš? kao nič slabega, sam kr neki....

Pa take stvari so, in zaradi tega se ne smeš čudit, zakaj se ti slabe stvari dogajajo... k tko pač je.. sej boš kdaj videla, da je nekaj kjer si nedobra..

Sicer jaz ne vrjamem zaenkrat še čist v Kojčevo teorijo, ampak se mi zdi, da kr drži.. poglej kako si ti svoj izpit naredila..

Pa sigurno imaš saj kakšno prijatelico, kolega, kogarkoli do katerga si z užitkom mal zoprna, mogoče sploh ne vidiš, da si..

Jaz zdaj ugotvaljam, da znam bit do nekaterih prav prasica.. pa prej tega nisem videla tako.. prav opazovat se moraš..

Joj nakladam,

Fajn se mej :)

Aja pa zdej ni več mraz pa se komot lahko spraviš tečt... če si blizu Most doma, se mi lahko tudi pridružiš..bom vesela družbe!

Čauči

:flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface: :flowerface:

(popravljeno)

Hvala Vanyuska in hvala Vrba...mata prov..vbistvu prov rabim nekej dni da se usedem in poglobim vase...in kot je ze rekel nekdo da se moram samo opazovati..kaj delam, kako delam, kako razmisljam... Vanyuska takih primerov k sem kr kriticna je res fuuul...mislim pomojem se jih se zavedam ne ker tok stremim k popolnosti, ki je sploh ni, s tem pa sama sebe unicujem..

Drugace pa Vrba sej vem da ni vedno problem v meni, bla sem besna na tega tipa k ris...sam k nism vedla kam je pol sel... xnckrivx po drugi strani se mi je pa bedno zdelo spuscat na njegov nivo...bi ga pa sam pocla ce bi ga lahko xsurprisex

evo ne... pa smo spet pri moji negativni energiji...hm..in kaj je zdej prov???Bit tih da te drugi ponizujejo al bit tud delno negativen in sebe branit...??!?!?

Za laufat se bova pa zmenli kej Vanyuska...sem iz Domzal pa tud velikrat v LJ in ni panike...sam a ni se mraz zuni?!??! :wOOt:

pozitiven pozdravcek xsrcx

Popravljeno -> pogumna_s

(popravljeno)

Ne ni mraz. Sorry, to je sam en izgovor več. Jaz sem lihkar pretekla svoj teritroij in morm rečt, da so vse negativne misli šle, ful se bolj počutim, pa rit se mi zdi za 3 številke manjša.. no ok.. sam za 2 ;)

Res tek je zakon. Hvala bogu za tek....

Ful se fajn mej.

V.

Popravljeno -> vanyuska

haha, dobra slikca.. včeasih pa se res tko počutm, ampak pogumna pa je tale mačka a ni?

Ja res je, da je debelost znak, da z nami nekaj ni okay.. fizično in še večji problem je v psihi.

Danes je pa mene zadele boleče kepa oz. kar skala. :(

Lp,

V.

DIANA popolnoma mas prov...psiha se odseva v zunanjosti...grde pripombe nas spomnijo na nekaj kar vemo da je res, pa si mogoce tega nocemo priznati ali pa nas je strah da bi se soocili s to zadevo...se pravi je treba zdaj najprej odpraviti debelost in sele potem spremeniti miselne vzorce v sebi? Ali je bolje da se ne obremenjujemo z tezo, zdravo jemo, poiscemo vzroke za "prenajedanje" v svoji psihi in se tako spremenimo od znotraj navzven...ne pa samo na fizicni ravni, kjer bi nas se vedno obremenjevali negativni miselni vzorci.... :inocent: xscratchx

Ravno danes sem brala v Jani o zenski ki je shujsala iz 121kg na 63kg...seveda z zdravo prehrano in gibanjem, ni pa imela prevelikega odrekanja...glavno je bilo baje to, da je nehala misliti na hujsanje in na to kako trpi ker ne sme jesti vsega kar si zazeli...ni se obremenjevala z hujsanjem in spremenila odnos do okolice...kapo dol!

Vanyuska sneg bo kmalu skopnel in ljudje ne bodo mogli vec metat bolecih kep...ne jim pustit da te okepajo z necim kar sploh vec ne obstaja....olajsaj si duso tukaj ce zelis, drugace pa moras vedet da nisi sama!!!!! xrosex

mirno nocko xflowx :kiss: :kiss: :kiss:

Uff a te boleče kepe....največkrat te full zadanejo ko si otrok pa se tko slabo počutiš potem in imaš komplekse do konca življenja xrolleyesx

Meni je en bivši sošolec rekel v 4. razredu da imam velike čekane (zobe) pa mi je skos to pod nos nosil cepec (mimogrede mislim da je imel sam komplekse zaradi svojih zob) pa sem si skos mislila kolk mam res velke pa čudne zobke dokler mi ni ortodontka rekla, če mi je sploh kdo kdaj povedal da so res lepi pa sm takrat naredila samo x:Dx in od takrat naprej hodim po svetu samo še takole x:Dx x:Dx x:Dx

Hja pa ena gospa iz sosednjega bloka me je enkrat dve leti nazaj srečala na sprehodu in je prišla kar do mene pa rekla "Oprosti ljubica, nisem si mogla pomagat da ti nebi prišla povedat kolk maš lep nasmeh" in od takrat vsakič ko se srečava reče lepotička moja :2src: zato jst tut nikoli več ne šparam s komplimenti, če mi je na nekomu nekaj všeč, pač povem!

Hja pa to z velikimi ritmi in to, ma dejte no, jst sm tut to že slišala pa veste kaj - od tipa ki je ima 3x večjo od mene pa ne zato ker je tip ampak iz čisto drugih razlogov! Potem pa ti taisti tip prijavi, kolk je Jennifer Lopez hot ker ima tako dobro "guzo" :vragec: sorry sam...največkrat ljudje take komentarje mečejo ven, da se raje nasmejiš pa si misliš oh čuda kaj vse ne hodi po svetu x;)x

Be proud of your inner self, vse kar je na zunjosti lahko izboljšate samo toliko, da se boste sami počutli ok v svoji koži, za nobenega drugega ne boste to nardil razen in samo zase!!! :palec: :palec: :palec:

In sploh da ne bom pozabila, men se smilijo ljudje ki lahko take primitivne izjave iz sebe spravijo, prisegam na konstruktivno kritiko ne pa na primitivne in škodoželjne žaljivke!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja, to je res- jaz tudi vse vem, mislim si, da obvladam sceno u nulo- teoretsko...

Praktično pa me še vedno kakšna stvar tako rukne, da se sama sebi čudim. In sem si morala priznat, da so korenine tako globoke, da jih ni tako enostavno izruvati.

Moj problem je čisto podoben tvojemu. Vključno z debelostjo in "biti ljubljen". Čeprav imamo prijatelje, ki nam dokazujejo, da nas imajo radi, da jim veliko pomenimo.. to kar nakako spregledamo, ker smo sami v sebi prepričani, da nas nihče RES ne mara- ker se sami ne maramo.

Najtežje pa je začeti imeti se rad- neodvisno od okolice, ne da bi imeli nekoga zraven, ki bi nam to dokazoval, ker za okolico v taki situaciji itak mislimo, da ni nokogar, ki bi bil res "naš človek",. Potem si moramo vse skupaj privleči brez zunanje pomoči- iz lastne notranjosti..

Glede takih in podobnih prizadetosti pa gre le za naše notranje ogledalo- to sem že enkrat pisala tule in se probam spomniti vsakič, ko me kaj prizadane.

Če človek zase misli, da je -recimo- lep (ima to "v sebi") in pride mimo nekdo drug ter mu reče- ti si pa grd!.. se ta človek nasmehne, zamahne z roko in reče drugemu, naj mu neha težit....

Če pa človek zase misli in ima v sebi, da je grd, ga bo taka pripomba zelo prizadela, ker je mimoidoči (kao) povedal "resnico".

Vse kar nas prizadane, je V NAS SAMIH- to si mislimo sami o sebi, sicer nas ne bi sploh prizadelo.V takem primeru pomaga, da se tega zavedamo in poizkušamo razčistiti sami v sebi. V bistvu sploh ni važno,kdo nam je to rekel in zakaj-- važni smo le mi sami in naša reakcija na besede ali dejanja.

Naša osebna podoba sveta in bivanja je v bistvu sestavljena in naših odzivov in reakcij na vse kar se dogaja okoli nas. Torej si svet lahko krojimo sami, ali pa pustimo, da nam ga krojijo drugi- če smo preveč odvisni od dejanj drugih.

Saj vem... teorija je eno, praksa pa drugo... x:)x Ampak vidim, da se da počasi spremenit. Trening.. dobesedno.. samoopazovanje in preklapljanje v pozitivo... x^x

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

<{POST_SNAPBACK}>

Če človek zase misli, da je -recimo- lep (ima to "v sebi") in pride mimo nekdo drug ter mu reče- ti si pa grd!.. se ta človek nasmehne, zamahne z roko in reče drugemu, naj mu neha težit....

Če pa človek zase misli in ima v sebi, da je grd, ga bo taka pripomba zelo prizadela, ker je mimoidoči (kao) povedal "resnico".

to je to! :palec:

Tukajle pa je šolski primer odziva na žalitev pri samozavestnem človeku:

http://www.mobisux.com/album/data/500/32771dejo_genije.wmv

1.5 Mb, vključi zvok

pozor: film vsebuje "besede moči" x:Dx

Daisy zelo lepo povedano......a veš kje se pa ta samozavest ki jo ima človek še posebno vidi?!?!?!?!! Imam eno znanko, ki žal res ni ne vem kako lepa na prvi pogled, ampak krasen človek in zelo zanimiva osebnost.... Človek bi si mislil, da jo moški sploh opazili ne bi, saj ima okoli sebe same lepe ženske za kolegice(to mogoče pove o njej da pa le ni čisto prepričana vase?!?!). Ampak kamorkoli gredo, moški tistih suhih in "lepih" kolegic še opazijo ne...Veliko bolj jim je simpatična ta moja znanka in neverjetno jih privlači :o|o: Res pa ej da je nisem nikoli slišala reči žal besede o sebi in o tem da se ne mara...sprejela se je in to je važno... Sej nam bo uspelo x:Xx

Ja radi se mormo met ker gdo nas bo pa mel če se ne bomo mel taprvo sami? xDDx Vsak od nas je nekaj posebnega, je edinstven in nenadomestljiv za vsaj enega sočloveka.In če se tega zavedamo je z nami tako kot si napisala v primeru ene tvoje frendice. Lepota kar sije iz nas in vsi jo opazijo, pa čeprov to ni tista klasična "po jusu" lepota. Zato se imej rada, vsk dan si povej da si lepa, pametna, zabavna........karkoli in s tem boš okoli sebe naredila ščit ki bo odbil še tako grozne kepe. Veliko sreče ti želim! :flower:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ja vem, da tek pomaga, da se znebiš stresa, ampak kako pa to pomaga naši samozavesti x?x

Jaz pravim, da ni vse v naši zunanjosti. Ker poznam dosti takih punc, ki so ulala, ko pa odprejo usta, ti pa dobesedno slabo rata. :V: Pol se pa sprašuješ, zakaj ti ljudje zmeraj boljše skozi življenje pridejo x?x Odg.: Ker je na svetu več ljudi, ki se zanimajo bolj za to kak človek zgleda, kot pa to kak je po duši, karakterju oz. ne gledajo na notranjo lepoto.

xDDx Kaj ti "nuca" lepa flaška, če je pa v njej strup x?x xDDx

Punce, fantje mejte radi sebe, pa boste zasijali tudi na zunaj. xsrcx

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Vse najboljše pogumna! :palec: x:Dx xsrcx xDDx x:)x

Lepo praznuj in rada se imej! :2src:

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...