Skoči na vsebino

izgubljena strast do partnerja

cigancica

Recommended Posts

zakaj strast izgine?

ali jo je mozno povrniti?kako?

kaksne so vase izkusnje ob tem ,ko naenkrat niste do nekoga vec cutili strasti tako kot prej?in kaksni so bili obcutki ,ko je vas partner izgubil strast do vas?ste prekinili zvezo ali jo nadaljevali?vam je kdaj uspelo priklicati strast nazaj?

kaj narediti ce je odnos nebesko perfekten,a strast izgine? xscratchx :unsure:

imate kak as v rokavu v teh trenutkih? xwizardx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

pobozhek....od tadruzga zhalostka x;)x

zlomkozhalostek

a ti tud zhalostek?

a pol se pa lohk midva zdruzhva,sej ves - pa - da + :wOOt:

anede? :vragec: tebe mam itaq rada rada,

si tok simpatichek :2src:

kikiriki

cigumiguch teb en pobozh :flowers:

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:  xnckrivx Kako lahko tko "polnokrvna"ženska,kot si ti, na "frišno "poročena  x?x sploh razmišlja o izgubi Strasti xrolleyesx  :vragec:

:inocent: pa še takega "polnokrvnega moža "imaš x?x  x;)x

principesa ,mogoche pa sploh ne sprasujem zase.....

in tudi ne....ampak za nesrecnega prijatelja ,ki nima interneta....

zalostna sem pa iz drugih razlogov....

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>principesa ,mogoche pa sploh ne sprasujem zase.....

in tudi ne....ampak za nesrecnega prijatelja ,ki nima interneta....

zalostna sem pa iz drugih razlogov....

Nesrečnemu prijatelju internet ne bo pomagal.....moje mnenje....pomaga si lahko le sam ali pa rama in nasvet "dobrih" prijateljev v pristnem stiku iz oči v oči x:Ix

in zvenu glasu..... xDDx x;)x

Ne bit žalostna....taka krasna osebica kot si ti x:)x razmišljaj pozitivno...vse se vrti...danes jaz :inocent: jutri ti....in Stvarstvo to ve...... x^x

<{POST_SNAPBACK}>Nesrečnemu prijatelju internet ne bo pomagal.....moje mnenje....pomaga si lahko le sam ali pa rama in nasvet "dobrih" prijateljev v pristnem stiku iz oči v oči x:Ix

in zvenu glasu..... xDDx  x;)x

Ne bit žalostna....taka krasna osebica kot si ti x:)x razmišljaj pozitivno...vse se vrti...danes jaz  :inocent: jutri ti....in Stvarstvo to ve...... x^x

:palec: x;)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Nesrečnemu prijatelju internet ne bo pomagal.....moje mnenje....pomaga si lahko le sam ali pa rama in nasvet "dobrih" prijateljev v pristnem stiku iz oči v oči x:Ix

in zvenu glasu..... xDDx  x;)x

Ne bit žalostna....taka krasna osebica kot si ti x:)x razmišljaj pozitivno...vse se vrti...danes jaz  :inocent: jutri ti....in Stvarstvo to ve...... x^x

sej vem in on tudi ve ,da mu internet ne bo pomagal....

njega je punca pustila zaradi izgubljene strasti,imata se pa neverjetno rada in se zmeraj se ful druzita,ker ne morta drug brez drutga.

oba si zelita vrnitve strast iz njene strani ,pa je ni in ni.....

spraseval me je ce je sploh mozno ,da se strast vrne.....jaz sem mu rekla ,da se je v mojem preteklem razmerju povrnila le za kratek cas,pol sem pa razmerja tud zaradi tega prekinila-zaradi izgublene strasti....on bi rad vedel mnenje se koga ,ki ima izkusnje s tem.pa tudi jaz bi rada slisala se od koga,ker me je vcasih mal strah ,da se mi to spet ponovi in ceprav vem da odgovor vedno najdes v sebi,vcasih prav pride,da slisis kaksno izkusnjo koga ,ki ti lahko pomaga pri iskanju tistega kar cutis da si zelis....

shakti gawain

:inocent: xscratchx ja,saj zdaj bi lahko celo filozofijo nardili iz tega x:Ix a je strast v nekem ljubezenskem odnosu x?x tko zelo pomembna?Jaz delam razliko med "imeti rad" in "ljubiti"...jaz imam rada mnogo stvari x:)x ljubim pa lahko enega človeka xsrcbumx srčnega kralja x:Ix in kjer je ljubezen je vedno tudi prostor za strast x:)x

Drugače pa strast kot strast pomeni STRASTNI ODNOS x:px kar pa pomoje nima veze z ljubeznijo xscratchx xsrcbumx

Kaj vem :wOOt: mogoče se pa motim x;)x xsrcx

Jaz osebno sem za oboje x:Dx

pri meni pa je naprimer tko ,da tistega ki ljubim,ga ljubim zelo mocno in tudi strast je zelo mocna.

znala sem biti tudi strastna do nekoga ki ga nisem ljubila...

nikakor pa se mi ni zgodilo,da tistega ki bi ga ljubila ,da bi strast izginila(vsaj do sedaj ne)se je pa to zgodilo naprimer mojemu bivsemu partnerju,ki je bil noro zaljubljen vame.izgubil je strast,ceprav je bil se vedno ful zaljubljen....in to je bila zelo tezka varjanta.takrat sva se odlocila ,da vseeno ostaneva par in nisva seksala sedem mesecev.si mislis,in to pri 20 letih?prijatelji so se nama cudili.ampak jaz po tolikem casu nisem mogla vec,postala sem zakompleksana,da nisem privlacna(neglede na to ,da jih je bilo kar nekaj,ki so si zeleli z mano v odnos)in nisem vec zdrzala tako ziveti,pa ne zaradi golega seksa,ampak obcutka da nisem zeljena,privlacna....

to se zdaj dogaja prijatelju in njegovi punci in oba sta ze zelo potrta,imata 22 let .on nori od zelje po njej,medtem ko je ona v neki blokadi strasti,tako kot je bil takrat moj bivsi fant,ceprav ga ljubi.in ceprav ljubi njega ,cuti strast do nekoga drugaga,ki ga ne ljubi.zato sta prekinila zvezo,ker on ne bi mogel ziveti s tem ,da njo drugi privlacijo,on pa ne....ni lahka ta zadevca,sem sla sama skozi to in vem da je zelo bolece.

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>in tako da se to ne gre o tebi? :inocent:  :inocent:  :inocent:

ja,behe.jaz sem to dala skoz pred sestimi leti z bivsim partnerjem.zdej nimam teh problemov,jih ima pa zelo dober prijatelj in vsak dan to sprasuje mene in mojega moza.moj moz mu je itaq odgovoril,da ne ve kaj bi mu rekel,ker nima takih izkusenj.jaz sem mu pa povedala svoje.in ker je drgac ful zadrzan in si ne zeli se koga to vprasati,sva se zmenila da dam jaz vprasanje gor,on bo pa en dan ko bo imel cajt sel to precekirat, kaj ma folk za povedat o tem,v cybercaffe....to je to.sem pa itak omenila da tud mene zanima kaksne izkusnje imajo drugi s tem.

shakti gawain

Ja kolkor sem jaz v eni reviji bral, naj proba on njegovo love življenje malo popestriti, naj se s punco gresta razne igrice, lahko so ljubezenske ali pa tudi erotične :palec: x;)x x;)x x;)x

Npr. si vzameta škatlo in vanj vržeta pač nekaj listkov na katerih piše kje pač želiš ti njega al pa ona tebe poljubit. Tu ima domišljija prosto pot, pa morm priznat kar razburljiva igrica, čutit partnerjeve ustnice na drugih delih telesa je kr razburljivo, če že ne vzburljivo x:Dx x;)x x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Ja kolkor sem jaz v eni reviji bral, naj proba on njegovo love življenje malo popestriti, naj se s punco gresta razne igrice, lahko so ljubezenske ali pa tudi erotične :palec:  x;)x  x;)x  x;)x

Npr. si vzameta škatlo in vanj vržeta pač nekaj listkov na katerih piše kje pač želiš ti njega al pa ona tebe poljubit. Tu ima domišljija prosto pot, pa morm priznat kar razburljiva igrica, čutit partnerjeve ustnice na drugih delih telesa je kr razburljivo, če že ne vzburljivo x:Dx  x;)x  x;)x

ja sam,a stekas da pri njej ni strasti,to je tema.in ce ni strasti ,ne vem kako se lahko gresta igrice xrolleyesx sicer bo on ze tole prechekiral,pa bo videl kaj mu pride lahko prav od teh nasvetov.sam kolikor vidim jih ni prav dosti....

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>zakaj strast izgine?

ali jo je mozno povrniti?kako?

kaksne so vase izkusnje ob tem ,ko naenkrat niste do nekoga vec cutili strasti tako kot prej?in kaksni so bili obcutki ,ko je vas partner izgubil strast do vas?ste prekinili zvezo ali jo nadaljevali?vam je kdaj uspelo priklicati strast nazaj?

kaj narediti ce je odnos nebesko perfekten,a strast izgine? xscratchx  :unsure:

imate kak as v rokavu v teh trenutkih? xwizardx

Hehehehehe......kolk znan mi je to...... :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hmm... zanimiva tema. :palec:

Če povem moje izkušnje, se je tudi meni že večkrat zgodilo, da je strast usahnila. Ampak je bilo to vedno pogojeno z odnosom - če je bilo v odnosu kaj nerazčiščeno, pač nisem več čutila želje po spolni združitvi, in seveda tudi strasti ni moglo biti. Ni se mi pa še zgodilo, da bi bil odnos "nebeško perfekten", strasti pa ne bi bilo več.

A ja, kaj sem storila? Sčasoma, ko nisem videla več poti ne nazaj ne naprej, sem zvezo prekinila. Ampak glavni vzrok sploh ni bil pomanjkanje strasti, temveč odtujen odnos. Pomanjkanje strasti je bila samo posledica takega odnosa.

Sem pa enkrat v Cosmopolitanu brala, da pri teh stvareh pomaga tole (nisem preizkusila):

Partnerja naj se zmenita, da nekaj časa ne bosta seksala s penetracijo, ampak se bosta samo ljubkovala (rajcala, po domače povedano). Prav prepovedati si morata penetracijo! Tudi, če koga prime, da bi, se mora vzdržati. Lahko počneta vse drugo, kar jima paše, samo tistega ne smeta... Zdaj se ne spomnim, ali je kaj pisalo, koliko časa naj to traja, se mi pa zdi, da naj bi si partnerja določila tudi čas (mesec, dva... ne vem koliko), do kdaj ne smeta seksati.

Ne vem, če to pomaga, ampak mogoče je finta v temu, ker je prepovedan sadež najslajši, in mogoče se zato potem povrne tista strast.

Saj če malo pomislim xscratchx ... mogoče žensko privlačijo drugi moški zato, ker so "nedosegljivi", "prepovedani"... tisti, ki je njen partner, pa je preveč na dosegu roke in zato nezanimiv, neprivlačen. xnckrivx

Skratka, želim jima, da bi to zadevo uredila tako, kot je za njiju najboljše. :detelca:

<{POST_SNAPBACK}>hihi...levi mezinček.  xDDx ...fuj :xx!: pa zatipaš kurje oko...kaj storiš? x8Dx

mah saj pa ji neboš nog lizal al pa kej takega :xx!: x:Dx

Mah kaka bedrca... x:Dx

Ja cigancica, sam ta igrica je tudi za poživitev strasti x:Dx :palec:

jaz sem tudi to v cosmopolitanu to enkrat brala,ja.

nikoli pa tega nisem probala.... xrolleyesx

mogoce bosta pa onadva to poskusila....

vceraj sem mu hotela glih rec naj precekira mal tu komentarje,ce mu kej od tega ustreza...pa ga nisem dobila nikjer....bo ze,ce ne mu bom pa morala par komentarjev citirat al pa prepisat...

mene je pa mal strah da se mi bo to zgodilo cez cas spet in glede na to ,da sem zelo obcutljiv clovek se moram mal pripravit tud na to.

mal strahca,ceprav vem da ima strah velike oci pa ga nic ni.... :eek:

hm.... xrolleyesx upam da bom v takem primeru dovolj mocna in da me ne bo kaj takega se kdaj potrlo,kot me je pred leti...i hope so.

vidis,ce bi ze takrat videla to v cosmotu,bi tud najbrz probala.

trenutno pa ce bi to probala....ne vem ce bi zdrzala sam pri bozanju itd

x:Dx :vragec:

ko se pr men ogenj zakur..... :vragec: :onfire: :onfire: :onfire:

ja,ja....

se dobro ,da je moz tud :onfire: x:Dx x:Dx x:Dx

shakti gawain

Ah ti si tako zanimiva tak da bi se še jaz poroču s tabo - da mi nebi blo dougcajt x:Dx

Pa ti itaq znaš vse popestriti, včasih mu neki skuhej pa mu kaži pozornost in mu pokaži da ga maš rada in bo x;)x

Razložte tole, please. :inocent:

Najprej (na začetku veze prvih 5 mesecev recimo), skoz lupčki, skoz objemčki, skoz sms-ji "Miss U", itd ....

Po 1 letu, pa se to z ene strani umiri.... Nič več pretiranega plezanja po partnerju....

A je to normalno?

Pa partnerja se vseeno ljubita. Ni pa več te "evforije".

x?x

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...