Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 mah po določenem času se že človek navoli tega, če on dobi oblutek ej ti itaq znaš da te ljubim tak da je ql. samo človek se tega nebi smel nabvolit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ko ti enkrat druga stran reče da mal pretiravaš.... vsi taki smsji miss u pa to, tako zamrejo si človek sploh ne upa več... hja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko ti enkrat druga stran reče da mal pretiravaš.... vsi taki smsji miss u pa to, tako zamrejo si človek sploh ne upa več... hjaNe upa več kaj?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 En moj frend, mi je enkrat povedal dobro definicijo, kdaj **odmre** strast. Rekel mi je, da ko njemu ženska reče, prasec rignil si, namesto o kupček si podrl, ve da je talepega dela konec Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Fata, porocena ze 10 let, Mujo nekako zgubil zanimanje zanjo.Vprasa prijateljico, kaj storiti.Ta ji rece:"Jednostavno, idi u kupovino, kupi si crni erotski kostim"Fata gre, kupi, se oblece, zvecer caka moza v crnem cipkastem perilu na postelji. Mujo vstopi, dobro pogleda in vprasa:"Fata, kazi mi izravno, da li ti umrla mama ? " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fata, porocena ze 10 let, Mujo nekako zgubil zanimanje zanjo.Vprasa prijateljico, kaj storiti.Ta ji rece:"Jednostavno, idi u kupovino, kupi si crni erotski kostim"Fata gre, kupi, se oblece, zvecer caka moza v crnem cipkastem perilu na postelji. Mujo vstopi, dobro pogleda in vprasa:"Fata, kazi mi izravno, da li ti umrla mama ? " Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>En moj frend, mi je enkrat povedal dobro definicijo, kdaj **odmre** strast. Rekel mi je, da ko njemu ženska reče, prasec rignil si, namesto o kupček si podrl, ve da je talepega dela konec sam ,kaj pa vem....enim je pa to obratno.....enim je bolj strastno na vulgaren nachin.....sploh pri moshkih.........enkrat mi je ena zhenska rekla,da je nashla full dobrega tipa....in bla bla....in ful je bila napaljena nanj....pol ga pa ona en dan pokliche po telefonu....in ga vprasha kaj pochne.....pa tip pravi"kakam",zhensko je to tako razjezilo,da ga je odj***** pol nam je pa she tri dni trobila,da kakshen moshki od kur** pa je to,da namest da reche "serem",da reche "kakam" njo je strast takoj minila ,ker je rekla ,da je to otrochje in da njo privlachijo pravi moshki ,ki preklinjajo,rigajo in serejo in jo zagrabijo tako kot se spodobi za moshkega.......smo se fajn nasmejali,ko nam je to razlagala.....pol je pa she prjavla ,da je bil ta tip ziher peder..... ampak,dejansko je pa res da smo ljudje razlicni in tudi padamo na razlichne privlachnosti.....a ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Pa dobr no... A pol pravte, da dejansko ni več tistega "plezanja" drug poo drugem po nekem času. Folk se LJUBI, ampak ni več "I love you", pa lupčkanja, pa kr enega mrcvarjenja ves čas?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 NE ko mine prva zaljubljenost, ki je čisti kemični proces, ostane ljubezen, če ostane, ta pa ni več toliko poskočna narava, Tina, narava..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE ko mine prva zaljubljenost, ki je čisti kemični proces, ostane ljubezen, če ostane, ta pa ni več toliko poskočna narava, Tina, narava.....No, ok, I get it... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ljubezen ni custvo. Ljubezen je stanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Verjetno bolezen .Ne motis se, imas prav. Ljubezen je najhujsa bolezen.Zaradi nje morata v posteljo kar dva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lahko stoje Ne lahko, mora.Z visecim ni enostavno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Al si otrocja, vedno mora biti tvoja beseda zadnja. P.S. Ne me zdaj zajebat pa nic napisat, bom jaz izpadel otrocji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Oh, če govorite o pravi ljubezni, so vse besede o meji, o načinu, o pogostosti, o lubčkanju brezveze. Da je za eno žensko ljubezen samo, če dec dobro rigne, pa da je grob, ali da karkoli naredi po moško... njej po moje pač ne gre za ljubezen. Strast ni vse. Strast je nič v primerjavi s pravo ljubeznijo. StrasnoNestrastniPiko P.S.Lakoti ni mar okusa,zaspanosti ni mar udobja,strasti ni mar sramu. (Teluški) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kar se tiče zaljubljenosti...... če bi bili celo življenje zaljubljeni, bi nas pri tridesetih fršlok.... je to prevelik stres za organizem, zato pa traja največ 18 mesecev.... evo, copy paste iz moje seminarske na maturi...: ZALJUBLJENOST Zaljubljenost traja do največ osemnajst mesecev. Je stanje prehodnega in omejenega trajanja, zadostno za osnovanje, ne pa tudi za ohranjanje daljšega medčloveškega odnosa in ima naslednje osnovne značilnosti: - izključenost svobodnega delovanja po svoji volji (očaranost, fasciniranost, trpljenje, podvrženost obsesijam, hipnotiziranost, prisilnost, nezaželenost določenega vedenja);- nekritičnost, nerealnost in subjektivnost v zaznavanju zunanje resničnosti (napačno interpretiranje, precenjevanje, opažanje le tistega, kar ustreza, in negiranje vsega drugega, ignoriranje pravih dejstev, nesposobnost za soočanje z resničnostjo, slepota in gluhost za vse, česar ne želimo videti in slišati);- projeciranje lastnega narcizma, lastnih želja in idealov partnerja;- izključevanje narcizma in logike (iracionalno vedenje);- prevladovanje afektivnosti in izpostavljenost spremenljivim čustvenim razpoloženjem;- regresivno in infantilno vedenje;- simbiozno spajanje s partnerjem in odvisnost od njega;- dominiranje lastnega nezavednega (nerazumljivo vedenje);- maksimalna izključenost (povezanost le z ljubljenim partnerjem);- krepitev takšnega stanja, če zaljubljeni naleti na ovire, prepreke, oteževalne okoliščine, če je razmerje z ljubljeno osebo ogroženo. (P. Brajša, 1986) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Zaljubljenost traja do največ osemnajst mesecev.Dej, dej..kje pa.Poznam vsaj ducat ljudi, ki so zaljubljeni vase ze cela desetletja, pa ni niti sledu o pojenjanju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej, dej..kje pa.Poznam vsaj ducat ljudi, ki so zaljubljeni vase ze cela desetletja, pa ni niti sledu o pojenjanju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej, dej..kje pa.Poznam vsaj ducat ljudi, ki so zaljubljeni vase ze cela desetletja, pa ni niti sledu o pojenjanju... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hihi upam da bom jaz še dolgo v stanju zaljubljenosti in da nebom samo zaljubljen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kroko Katja je postavila stvari na mesto. g. Pavao Brajša piše odlične knjige in ve o čem govori. Ga rada prebiram.Se pa ne strinjam, da traja točno 18 mesecev, pri enih je lahko 12mesecev pri drugih pa 36mesecev. Mene je kar držal Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Mene še vedno... teče 12. mesec.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Tina, ti si kar cajt vzemi, mene je držalo ene 5 let....baje sem bila kar rekorderka ...to mi je zaupno povedala moja prijateljica, ki je terapevtka ...eh kaj pa psihiči vedo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tina, ti si kar cajt vzemi, mene je držalo ene 5 let....baje sem bila kar rekorderka ...to mi je zaupno povedala moja prijateljica, ki je terapevtka ...eh kaj pa psihiči vedo A tvojega dragega je pa prej minilo? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ne, njega še vedno drži Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.