Skoči na vsebino

izgubljena strast do partnerja

cigancica

Recommended Posts

mah po določenem času se že človek navoli tega, če on dobi oblutek ej ti itaq znaš da te ljubim tak da je ql. samo človek se tega nebi smel nabvolit x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ko ti enkrat druga stran reče da mal pretiravaš.... vsi taki smsji miss u pa to, tako zamrejo si človek sploh ne upa več... :P hja
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

En moj frend, mi je enkrat povedal dobro definicijo, kdaj **odmre** strast. Rekel mi je, da ko njemu ženska reče, prasec rignil si, namesto o kupček si podrl, ve da je talepega dela konec x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Fata, porocena ze 10 let, Mujo nekako zgubil zanimanje zanjo.

Vprasa prijateljico, kaj storiti.

Ta ji rece:"Jednostavno, idi u kupovino, kupi si crni erotski kostim"

Fata gre, kupi, se oblece, zvecer caka moza v crnem cipkastem perilu na postelji.

Mujo vstopi, dobro pogleda in vprasa:"Fata, kazi mi izravno, da li ti umrla mama ? "

:eek: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Fata, porocena ze 10 let, Mujo nekako zgubil zanimanje zanjo.

Vprasa prijateljico, kaj storiti.

Ta ji rece:"Jednostavno, idi u kupovino, kupi si crni erotski kostim"

Fata gre, kupi, se oblece, zvecer caka moza v crnem cipkastem perilu na postelji.

Mujo vstopi, dobro pogleda in vprasa:"Fata, kazi mi izravno, da li ti umrla mama ? "

:eek:  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:px

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>En moj frend, mi je enkrat povedal dobro definicijo, kdaj **odmre** strast. Rekel mi je, da ko njemu ženska reče, prasec rignil si, namesto o kupček si podrl, ve da je talepega dela konec  x:Dx

sam ,kaj pa vem....enim je pa to obratno.....

enim je bolj strastno na vulgaren nachin.....sploh pri moshkih.....

....enkrat mi je ena zhenska rekla,da je nashla full dobrega tipa....in bla bla....

in ful je bila napaljena nanj....pol ga pa ona en dan pokliche po telefonu....in ga vprasha kaj pochne.....pa tip pravi"kakam",zhensko je to tako razjezilo,da ga je odj***** x:Dx pol nam je pa she tri dni trobila,da kakshen moshki od kur** pa je to,da namest da reche "serem",da reche "kakam" x:Dx

njo je strast takoj minila ,ker je rekla ,da je to otrochje in da njo privlachijo pravi moshki ,ki preklinjajo,rigajo in serejo x:Dx x:Dx x:Dx in jo zagrabijo tako kot se spodobi za moshkega.......smo se fajn nasmejali,ko nam je to razlagala.....pol je pa she prjavla ,da je bil ta tip ziher peder..... x:Dx

ampak,dejansko je pa res da smo ljudje razlicni in tudi padamo na razlichne privlachnosti.....a ne?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Pa dobr no... :sori: A pol pravte, da dejansko ni več tistega "plezanja" drug poo drugem po nekem času. Folk se LJUBI, ampak ni več "I love you", pa lupčkanja, pa kr enega mrcvarjenja ves čas??
Scio mi nihil scire

NE x:Dx

ko mine prva zaljubljenost, ki je čisti kemični proces, ostane ljubezen, če ostane, ta pa ni več toliko poskočna x;)x narava, Tina, narava.....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oh, če govorite o pravi ljubezni, so vse besede o meji, o načinu, o pogostosti, o lubčkanju brezveze. Da je za eno žensko ljubezen samo, če dec dobro rigne, pa da je grob, ali da karkoli naredi po moško... njej po moje pač ne gre za ljubezen.

Strast ni vse. Strast je nič v primerjavi s pravo ljubeznijo.

StrasnoNestrastniPiko

P.S.

Lakoti ni mar okusa,

zaspanosti ni mar udobja,

strasti ni mar sramu. (Teluški) xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Kar se tiče zaljubljenosti...... če bi bili celo življenje zaljubljeni, bi nas pri tridesetih fršlok.... x;)x x:Dx je to prevelik stres za organizem, zato pa traja največ 18 mesecev.... evo, copy paste iz moje seminarske na maturi...:

ZALJUBLJENOST

Zaljubljenost traja do največ osemnajst mesecev. Je stanje prehodnega in omejenega trajanja, zadostno za osnovanje, ne pa tudi za ohranjanje daljšega medčloveškega odnosa in ima naslednje osnovne značilnosti:

- izključenost svobodnega delovanja po svoji volji (očaranost, fasciniranost, trpljenje, podvrženost obsesijam, hipnotiziranost, prisilnost, nezaželenost določenega vedenja);

- nekritičnost, nerealnost in subjektivnost v zaznavanju zunanje resničnosti (napačno interpretiranje, precenjevanje, opažanje le tistega, kar ustreza, in negiranje vsega drugega, ignoriranje pravih dejstev, nesposobnost za soočanje z resničnostjo, slepota in gluhost za vse, česar ne želimo videti in slišati);

- projeciranje lastnega narcizma, lastnih želja in idealov partnerja;

- izključevanje narcizma in logike (iracionalno vedenje);

- prevladovanje afektivnosti in izpostavljenost spremenljivim čustvenim razpoloženjem;

- regresivno in infantilno vedenje;

- simbiozno spajanje s partnerjem in odvisnost od njega;

- dominiranje lastnega nezavednega (nerazumljivo vedenje);

- maksimalna izključenost (povezanost le z ljubljenim partnerjem);

- krepitev takšnega stanja, če zaljubljeni naleti na ovire, prepreke, oteževalne okoliščine, če je razmerje z ljubljeno osebo ogroženo.

(P. Brajša, 1986)

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:palec: Kroko x:Dx

Katja je postavila stvari na mesto. g. Pavao Brajša piše odlične knjige in ve o čem govori. Ga rada prebiram.

Se pa ne strinjam, da traja točno 18 mesecev, pri enih je lahko 12mesecev pri drugih pa 36mesecev.

Mene je kar držal x:Dx :2src:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Tina, ti si kar cajt vzemi, mene je držalo ene 5 let....baje sem bila kar rekorderka x:Dx ...to mi je zaupno povedala moja prijateljica, ki je terapevtka :vio: ...eh kaj pa psihiči vedo x:px

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Ne, njega še vedno drži x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...