Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, njega še vedno drži Nč jasn... A pol je tebe prej minilo? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne upa več kaj?? ne upa več kazat tiste naklonjenosti pa to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Di, I will, I will..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej, dej..kje pa.Poznam vsaj ducat ljudi, ki so zaljubljeni vase ze cela desetletja, pa ni niti sledu o pojenjanju... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene še vedno... teče 12. mesec.......... hehe bravo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Pri meni pa teče DEVETO LETO Pa še vedno dobim mravljinčaste noge in 10 pritiska, ko se srečava, čeprav že 4 leta nisva več skupaj. Mrda je zato tako zanimiv, ker vem, da ga ne morem imet, hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.