aiwa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 takulele... da mi nav kdo začel težit sem šla v kadilnico, ki smo jo renovirali v saloon Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ta pa je dobra.jaz pa valda med prvimi v kadilnici. aiwa svaka cast ,da si odprla kadilnico,da lahko enga pricincam Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ajd, za stare cajte..... (sam ne me nobenmu zatožit! ) http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>takulele... da mi nav kdo začel težit sem šla v kadilnico A je tolk hudo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Še jz, še jz........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 sej gremo lohk tud mal na teraso k je itak lep soncek zuni,pa dej aiwa a cmo se eno kavico skuhat,ha? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 upam de nam kak chistunski mrozh ne zjebe uzhitka.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Tole je pa že podobno "zelkamri" :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sem prsla mal zakasljat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Pa res "raufate" tukajle, že diham na škrge , da ne bo pomote, vam privoščim, naj vam tekne, se vidimo bolj v odprtih temah... ...a se bodo spet cigareti podražili , pa kurite sedaj stare zaloge Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 neeeeee......nochem svezhga zrakaaaaamar bi ostal domaa zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 u,super.a bo kdo kavico? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ja, jz bi, pretty please.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 to se prav...ena ,dve,tri.....eh bom kr en cel lonc skuhala pa se kak piskotek zravn...pol pa spet enga przgem...ja ja.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 matr....kok bi zdele en shpinel pasu..... pizda...pa sm si obljubu de nam vech nch BREJNDEIĐAfak....fak.....fakok....pol pa chiksicer pa:kdor z malim ni zadovoljen, mu vechji ne zraste zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> matr....kok bi zdele en shpinel pasu..... pizda...pa sm si obljubu de nam vech nch BREJNDEIĐAfak....fak.....fakok....pol pa chiksicer pa:kdor z malim ni zadovoljen, mu vechji ne zraste zlomk na pa ti zmotajdokler se kuha kavica Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 NEEEEEEE.....ne smeeeeemmmm.....nocheeeeeeeeeemmmmm..... zlomk....nezlomljive volje.........( ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 KAAAAVIIIICA pa kam ste zdej sli.....KAAAVIIIICA Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fajn, tale plac...uuhuhuhu kaj sem najdu pod omarco...še pol flaše Jacka. A mamo kozarce ... zame ni treba....a mas kej borovnichk ? evo,kafica....cukr mate pa na ograji,k tle ni placa... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Men pa dej oboje, da vidim kaj je tok dobrega na tem Jacku! http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gifhttp://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 u...to pa pashe..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 haha, kaj mamo, pa ze kar 2. stran. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bemu, cukr je z ograje padu...nč, bomo pa grenko pil...Dobra je bla. Tko, zdej pa jest odhajam...mejte se...se vidjamo popoldne... pa cukr mem grede u zhep utakn....za popoldne zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 a je sel cez cukr al kaj svasta Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 aakhut a mash ogn? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.