Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

Alianca, men je pa v cetrtek en v ortu izdal, da je teb enak ime ko men... :inocent: x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Jep...Ribica spremlja sceno... x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

aiwa, kaksno hecno in izvirno in fajn temo si ubodla! xDDx :palec:

jaz pa ril smradim tule, no, bom zdajle. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xNNx Končn en plac k lahko v miru enga zvijem, če je pa še pir xcheersx xsmokex xcheersx xsmokex

Je že bolš

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

No vidis! x;)x :palec:

No pol je pa glih primenro za 'dobrodoslico'...

Torej - welcome, Onix (*glih vceraj sem ga imela po dolgem cajtu)!! :mex: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A si gremo partizana? x;)x

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>No vidis! x;)x :palec:

No pol je pa glih primenro za 'dobrodoslico'...

Torej - welcome, Onix (*glih vceraj sem ga imela po dolgem cajtu)!!  :mex: :palec:

xNNx Ni bolšga za začetek, pir,joint in dobra družba xsmokex xcheersx xsmokex xcheersx , pa noč je še mlada

Nejc Zaplotnik

ne onixa mela po dolgem cajtu, sem bila mal nejasna...

Sem ze ugasnila.

Pridem semle, ko novega prizgem, pa dobis dim, ce bos v blizin. :vio:

Picasso

aha... saj... meni je noc se mlada, sam dan je ze star - je se prakticno vcerajsnji (*** hahaha, x:Dx, ce pogledas na koledar, smo pa v zosu totalnem ze nekaj dni - cas se je namrec ustavil). :P :P

Picasso

xNNx Nism čist sigurn da ta koledar sploh še prav dela, po moje bi ga blo treba mal korigirat, pa ura tud ni več 60 sec ampak sam 55, ni čudn da mi zmanka cajta za xcheersx xsmokex xbendx :mex: xcheersx xsmokex in ostale lepote

Nejc Zaplotnik

Aha, onix, zastekala sm, da si tip x:)x :palec: x:o)x

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Tkole razmišljam...ali je črna luknja ali pa Marsa . Po moje...po moje je Marsa ...se neče postarat za eno leto in je šla direkt svetovno sistemsko uro zaustavt. In zdej bomo mi skoz 9. MARCA , in to zato, ker so ene ženske tko nečimrne  x:px  x:px  x:px  ...  :zoro:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:px x;)x

dobr si tole zinterpretiral, kaj naj recem, si me skuzhil pac. :P ;) :D

Picasso

Mmm, kok sede, kaj pa kakšno vodno pipo postavt, je bol družabno ko brbota na mizi xsmokex

Nejc Zaplotnik

tipicno za slovenijo pa tud za LNF (reda radi) - na drink moram pa v drugo temo al kaj? :||

Nic, naj vas nekaj gleda, ce ze cinim, bom pa se pir spila.

Evo, od besed k dejanjem, sem si ga ze natocila..,. nek 64 scena, me spominja na kaj v lajfu. xcheersx

No in evo, obljubo navadno drzim, tu mas en dim, Onix. :mex:

kok dober cd poslusam, en hud trance! xmusicx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>tipicno za slovenijo pa tud za LNF (reda radi) - na drink moram pa v drugo temo al kaj? :||

Nic, naj vas nekaj gleda, ce ze cinim, bom pa se pir spila.

Evo, od besed k dejanjem, sem si ga ze natocila..,. nek 64 scena, me spominja na kaj v lajfu. xcheersx

No in evo, obljubo navadno drzim, tu mas en dim, Onix.  :mex:

kok dober cd poslusam, en hud trance!  xmusicx

xNNx Hvala, musko daj kar glasnej k paše še mal trance-a xcheersx mam suha usta xcheersx

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...