devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Alianca, men je pa v cetrtek en v ortu izdal, da je teb enak ime ko men... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Life is good. xsmokex xsmokex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 evo mene.. pridem dam pa vidm da ste se čist udomačil... hehehe edin prov jz bi en pir Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alianca, men je pa v cetrtek en v ortu izdal, da je teb enak ime ko men... Ker ime? Aliana al ta prav? V Ortu? Kdo??? Mater sem firbcna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Aliana, Aakhut če sem prav raumela. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 (popravljeno) xsmokex enjoy the life xsmokex xsmokex Popravljeno 12. marec 2005 -> Behemoth666 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Jep...Ribica spremlja sceno... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 aiwa, kaksno hecno in izvirno in fajn temo si ubodla! jaz pa ril smradim tule, no, bom zdajle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Končn en plac k lahko v miru enga zvijem, če je pa še pir Je že bolš Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 No vidis! No pol je pa glih primenro za 'dobrodoslico'... Torej - welcome, Onix (*glih vceraj sem ga imela po dolgem cajtu)!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 A se da en dim dobit? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 A si gremo partizana? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No vidis! No pol je pa glih primenro za 'dobrodoslico'... Torej - welcome, Onix (*glih vceraj sem ga imela po dolgem cajtu)!! Ni bolšga za začetek, pir,joint in dobra družba , pa noč je še mlada Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ne onixa mela po dolgem cajtu, sem bila mal nejasna...Sem ze ugasnila.Pridem semle, ko novega prizgem, pa dobis dim, ce bos v blizin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 aha... saj... meni je noc se mlada, sam dan je ze star - je se prakticno vcerajsnji (*** hahaha, , ce pogledas na koledar, smo pa v zosu totalnem ze nekaj dni - cas se je namrec ustavil). :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Nism čist sigurn da ta koledar sploh še prav dela, po moje bi ga blo treba mal korigirat, pa ura tud ni več 60 sec ampak sam 55, ni čudn da mi zmanka cajta za in ostale lepote Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Aha, onix, zastekala sm, da si tip Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ajde da i ja zapalim jednu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Oooo vid, vidi kubanke Ajooooj Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, onix, zastekala sm, da si tip A je kaj narobe s testosteronom?! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tkole razmišljam...ali je črna luknja ali pa Marsa . Po moje...po moje je Marsa ...se neče postarat za eno leto in je šla direkt svetovno sistemsko uro zaustavt. In zdej bomo mi skoz 9. MARCA , in to zato, ker so ene ženske tko nečimrne ... dobr si tole zinterpretiral, kaj naj recem, si me skuzhil pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je kaj narobe s testosteronom?! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mmm, kok sede, kaj pa kakšno vodno pipo postavt, je bol družabno ko brbota na mizi Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 tipicno za slovenijo pa tud za LNF (reda radi) - na drink moram pa v drugo temo al kaj? :|| Nic, naj vas nekaj gleda, ce ze cinim, bom pa se pir spila.Evo, od besed k dejanjem, sem si ga ze natocila..,. nek 64 scena, me spominja na kaj v lajfu. No in evo, obljubo navadno drzim, tu mas en dim, Onix. kok dober cd poslusam, en hud trance! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tipicno za slovenijo pa tud za LNF (reda radi) - na drink moram pa v drugo temo al kaj? :|| Nic, naj vas nekaj gleda, ce ze cinim, bom pa se pir spila.Evo, od besed k dejanjem, sem si ga ze natocila..,. nek 64 scena, me spominja na kaj v lajfu. No in evo, obljubo navadno drzim, tu mas en dim, Onix. kok dober cd poslusam, en hud trance! Hvala, musko daj kar glasnej k paše še mal trance-a mam suha usta Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.