Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 sem ze dala, prav z veseljem, se na vecje veselje mojih sosedov! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem ze dala, prav z veseljem, se na vecje veselje mojih sosedov! Dobr seka,bom še en hash obrnu Marsa, še tega probi pa Micku podaj Tole pa izsuši usta Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 onix, si pa cist not padu... Kaj pa ce se sam hecam in blefiram? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mick men si pa vsec tak custven Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo mene.. pridem dam pa vidm da ste se čist udomačil... hehehe edin prov jz bi en pir xNNxJz tud, pa je pivska prjatlca nedosegljiva, al pa v kadilnici GSM ne lovi.Zihr je Kadilnica v kašnem zaklonišču pa ni signala!!! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>onix, si pa cist not padu... Kaj pa ce se sam hecam in blefiram? Ah, sej so moji sosedje tud veseli muske, kaj morm sm dons doma, pa naj to vejo. :vragec: Ni blo v načrtu, ampak v življenju itak ne gre po načrtu, če pa že, je pa zihr napačn(vsaj v mojem primeru). Itak je pa cajt Good night where ever you are Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>xNNxJz tud, pa je pivska prjatlca nedosegljiva, al pa v kadilnici GSM ne lovi.Zihr je Kadilnica v kašnem zaklonišču pa ni signala!!! mobitel mi je crknu v petek zvečer. čak ti bom na os poslala domačo številko. k tvojo mam ne telefonu, k se mi na telefon shranjujejo in ne na kartico in sem čist brez. dej mi pol še tvojo pošl... te pokličem... čist sem se zasekerala k sva bla zmejena po pravic povedan sem že ob 21 spala... tale post me je čist zdelu... no zdej pa da enga prcinm... uuu aja... sej pije se ga lahk... sam si morte sami prnest... sicer mam pa pira dost tko da to si pa lahk kr sami vzamete Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Na enga na tesce... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 moj je že tretji dan na tešče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 xsmokex xsmokex hehe ej aiwa, kaj je tebi slučajno ime Manja?Na tvoji fotki sem zasledil da spodaj piše man_ja xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ah, sej so moji sosedje tud veseli muske, kaj morm sm dons doma, pa naj to vejo. :vragec: Ni blo v načrtu, ampak v življenju itak ne gre po načrtu, če pa že, je pa zihr napačn(vsaj v mojem primeru). Itak je pa cajt Good night where ever you are Thanx Onix, sla pocivat ob 23h. Evo zdajle sem si pa kavo skuhala, pa bom enga prizgala, pa sem prisla semle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 ne nisem... tis naj bi blo manjša xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 uuu sej res chikec no kje jih mam kam sem jih zdej založila.... porka motorka.... evo jih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne nisem... tis naj bi blo manjša xrosex upsi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 hehe ampak pametno ugotavljaš... mi je všeč... hehe k se mal znajdeš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 :D :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Aiwa, jasno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 enga 'prcint'. Modeli... Ja, mal preluftajte... pa kako sai baba palcko prizgite. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Tale se, pol pa reeeeees neham. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.