Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>sem ze dala, prav z veseljem, se na vecje veselje mojih sosedov! xDDx

xNNx Dobr seka,bom še en hash obrnu xsmx xcheersx

Marsa, še tega probi pa Micku podaj xsmx xsmx

Tole pa izsuši usta xcheersx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>evo mene.. pridem dam pa vidm da ste se čist udomačil... hehehe xsmokex  xsmokex edin prov

jz bi en pir xcheersx  xsmokex  xsmokex

xNNxJz tud, pa je pivska prjatlca nedosegljiva, al pa v kadilnici GSM ne lovi.

Zihr je Kadilnica v kašnem zaklonišču pa ni signala!!! xsmx

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>onix, si pa cist not padu... ;)

Kaj pa ce se sam hecam in blefiram? xDDx  x8Dx 

:sniky:  :mex:  xsurprisex x:o)x

xNNx Ah, sej so moji sosedje tud veseli muske, kaj morm sm dons doma, pa naj to vejo. xsuperx:vragec: x:Dx Ni blo v načrtu, ampak v življenju itak ne gre po načrtu, če pa že, je pa zihr napačn(vsaj v mojem primeru). Itak je pa cajt :sleeping:

Good night xsrcx where ever you are :kiss:

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>xNNxJz tud, pa je pivska prjatlca nedosegljiva, al pa v kadilnici GSM ne lovi.

Zihr je Kadilnica v kašnem zaklonišču pa ni signala!!!  xsmx

:C: :C: :C: mobitel mi je crknu v petek zvečer. čak ti bom na os poslala domačo številko. k tvojo mam ne telefonu, k se mi na telefon shranjujejo in ne na kartico in sem čist brez. dej mi pol še tvojo pošl... te pokličem... čist sem se zasekerala k sva bla zmejena :O: :sori:

po pravic povedan sem že ob 21 spala... x:o)x tale post me je čist zdelu...

no zdej pa da enga prcinm... xsmokex

uuu aja... sej pije se ga lahk... sam si morte sami prnest... sicer mam pa pira dost tko da to si pa lahk kr sami vzamete x:Dx x:Dx xsmokex

spet se mi je na bolš poslabšal

Na enga na tesce...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex hehe ej aiwa, kaj je tebi slučajno ime Manja?Na tvoji fotki sem zasledil da spodaj piše man_ja xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Ah, sej so moji sosedje tud veseli muske, kaj morm sm dons doma, pa naj to vejo. xsuperx:vragec:  x:Dx Ni blo v načrtu, ampak v življenju  itak ne gre po načrtu, če pa že, je pa zihr napačn(vsaj v mojem primeru).  Itak je pa cajt :sleeping:

Good night xsrcx where ever you are :kiss:

Thanx Onix, sla pocivat ob 23h.

Evo zdajle sem si pa kavo skuhala, pa bom enga prizgala, pa sem prisla semle. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

enga 'prcint'. :D :P

Modeli...

Ja, mal preluftajte... pa kako sai baba palcko prizgite. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tale se, pol pa reeeeees neham. xsmokex :vtz:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...