Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 a misliš, da neb mogli mi to sami prebarvat...veš kolk bi bli pol dobri...vsi mal pomalani...hi hi hi...s kr predstaulam Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sicer pa, odprla bom svojo restavracijo...pa boste videli,kaj je sklad za dušo... Astra to astra tole itaq duhovnjashki forum....pa ko jebe zunanjo lepoto (sploh che je ni ) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a misliš, da neb mogli mi to sami prebarvat...veš kolk bi bli pol dobri...vsi mal pomalani...hi hi hi...s kr predstaulam chak no...ne zej kle neki shparat pa todej she drugim prilozhnost de se izkazhejoeni so za malat, eni za kafe kuhat, ene pa za nakladat.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Eh, tuki pa si lahko uredimo kakor hočmo, tuki ni šefa, tle se samo kadi. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tuki ni šefaxsmokex kle smo sami shefi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 a neb najprej enga razmislli?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 bemti, zdaj pa me je zaskrbelo, aakhut mi je dal Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>bemti, zdaj pa me je zaskrbelo, aakhut mi je dal Astra ufff....sm si ooddahnu....k sm she enkrat prebralsm najprej vidu ZASRBELO zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ja, k je pa šef... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> chak no...ne zej kle neki shparat pa todej she drugim prilozhnost de se izkazhejoeni so za malat, eni za kafe kuhat, ene pa za nakladat.... zlomk ja, maš prou...bom ostala raj sam pr nakladanju.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 lej, k me nuben ne jebe ... ma sej je res še mal zgodi, komu se bo pa dal pol barvat... sam... nč, grem js kam drugam zavajat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ..baaaast...a si še tle... ...ne vidim je...najbrž je res šla...mogoč je na kofetku.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko jebe zunanjo lepoto (sploh che je ni ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 no,pa pridm she sm enga prcincat,glih ko nobenga ni tle.....kje je pa aiwa danes? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Jz lih hotla it na enga chikca...http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Aiwa je pa napisala, da se ji ni dal prit danes na net. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 zdej je pa že skrajn cajt da enga zažgem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz lih hotla it na enga chikca...http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Aiwa je pa napisala, da se ji ni dal prit danes na net. na chik bi lohk pa vseen prshla....jebesh net zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz lih hotla it na enga chikca...http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Aiwa je pa napisala, da se ji ni dal prit danes na net. ziher ma kej boljshga za pochet Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Cigančica, a prawš, da mi nimamo nč boljšga za počet?? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, a prawš, da mi nimamo nč boljšga za počet?? js zdele niti ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 a mamo...???? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 k ste lih tok fajn druščna pa bom enga pržgala z vami no... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, a prawš, da mi nimamo nč boljšga za počet?? jst ne,dokler sem v sluzhbi,pol me pa ziher ne bo na netu,grem rajsh na zrak,pr nas je tak lep sonchek,bom shla kr k morju mal sedet...... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>k ste lih tok fajn druščna pa bom enga pržgala z vami no... matr si dobra- a ti loh js pržgem k si tok u redu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>k ste lih tok fajn druščna pa bom enga pržgala z vami no... juhuhu kva mash pa ti to za ene chike aiwa,a lahk enga probam? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.