aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 bomo mi red nardil. ne bojo nobeni meksikanoti težil... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>bomo mi red nardil. ne bojo nobeni meksikanoti težil... hehehe Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 uuu pa sem le prišel v prenovljen salon da malo popušimo xsmokex xsmokex :mex: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 jaz nisem z ranča Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ii tnx, Samo to smo v kadilnici in ne gostilni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 aja, jah pol pa sprejmem pijačo. Bi en bacardi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 no že kr fajni zgleda... bo treba čist napis spremenit... to bo od zdej naprej saloon... hehehe... kul.... jz grem pa mal končke vn pogledat pa pobožat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 hehehe kulj. korito ja! viš! to pa nujno rabmo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Jz sm sam prcint pršla. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ooo aiwi, ste prišli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 pozabljam da se lahko tudi tu kadi xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 yeah.... nč jz se počas poberem... bodte pridni velik spijte... pa ne se pretepat xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Še enga Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 xNNxPa taaak doooooooolg šank majo tle Pa gazdarce ni , šank vabi Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 hehehe ja kaj se je pa kle dogajal k me ni blo? cel raztur :OO!: kt da bi bomba trešla nč najbolš da se kr lotim pospravljat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 joj, zdele me je čist nabediral, k nism najdla kadilnice - kr preimenoval ste jo madona Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 in kako se ti zdi. mal smo prenovil...sej še ni končan... sam smo raj iz kadilnice nardil tako bl multijuzbl zadevo... kjer se seveda lahko kadi kolkr hoče!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 no ja, sej ni švoh, sej ne rečem...sam sm se bala da jo je kdo ukinu al pa kej tazga....no še dobr... pa kr enga takratkega bom - kr en viski prec Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 viskija kokr čš... bom še jz enga.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Aja!!!Sele zdaj dojela tole D best, men saloon much bolj vsec ko kadilnica.. Pridem kaj okrog (kan - kan zaplesat ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 kul ja! kan kan večere bomo mel! eno plesalko že mamo vidm... se še kšna javi? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Uf, kok je kle zakajen...prava megla....zdej bom mogla pa zacet kadit, ce se bom se hotla z vami druzt....lohk pa z gas masko pridm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ah dej no pikica.... sej bomo okna odprl... hehehe... pa bo prec frišno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 evo, pa da si še jaz enega prižgem in še malo zasmradim ozračje Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.