Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah dej no pikica.... sej bomo okna odprl... hehehe... pa bo prec frišno Ni panike, se bom jst vecini prlagodila....vi kr rauhite...jst bom pa cokolado zravn jedla....to je pa moja ' cigareta'. A bo kdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 u hvala ne bi... bom jz raj čips... hehehe... slano da bo bl tekl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>u hvala ne bi... bom jz raj čips... hehehe... slano da bo bl tekl Cipsa tud ne maram tok...kok sm jst ena cudna bejba....bom cokolino....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ČOKOLINOOOOOO mnjam... MEDOLINO.... mjam..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>viskija kokr čš... bom še jz enga.... dej še enga stara Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 se puši ee puše se Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ČOKOLINOOOOOO mnjam... MEDOLINO.... mjam..... Pa bananolino so tud delal, zdej ga pa ne vec...kje so tisti dobri stari casi....?Uf, kok mi je zdele en v faco pihnu...nc ne vidm, kje si Aiwa? Aja, kle, se s cokolinom bases...A je dobr, zobatka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ja pa frutolino,karamelino.... ja full jih je blo kok zakajeno :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Seal, na keksolino si pozabu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ja okna, folk! je treba vsake tok mal odpret ane Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 hehehe medolino je najbolši evo moji zobki... hehehe dej da vidmo tvoje? keti... še enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Cak, da si jih mal skrtacm, da nov kej cokolina na njih....evo, Aiwika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 kuljeeeeee rompompom še ne gremo domov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 dej gremo na teraso folk no- lejte kašn lep sončk x!x x!x Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ajde da idemo i hvatamo bravn boju.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 daj mi sončne cvikere Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 jst se bom pa kr u bikinke dala...kdo me bo po hrbtu namazu???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 veranda se temu pr nas reče... hehehe pa še konjčke lahk gledamo.... pa eno slamco v usta za žvečt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 veranda ja ja, pa škorne na mizo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst se bom pa kr u bikinke dala...kdo me bo po hrbtu namazu???? uu js te bom,se lih v elementu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 no pa tko fajn tale potoček mim teče... se gremo lahk še mal okopat in ofrišat xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 res je nekam toplo ja, čeprou ne bi pa glih še u bikinke js kwa je kej rib kle notr? - mislm u potočku - ne u zvezdah Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uu js te bom,se lih v elementu Zdej, k si me skenslu za vecerjo s frustkom, ne bo nic....se bom kr sama... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 heheheh... čak stara grem jz še po eno flašo viskija... bove povsod ribice vidle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.