keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 to to bring it on Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej, k si me skenslu za vecerjo s frustkom, ne bo nic....se bom kr sama... pika ti pa skrij tele ledvičke svoje - glihkar je bil še sneg x!x x!x x!x nauš se valda zdej prehladila, pol boš pa loh sam iz postle vn gledala, medtem k bomo mi na verandi užival... takoj enga takratkega spij - pa mir! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pika ti pa skrij tele ledvičke svoje - glihkar je bil še sneg x!x x!x x!x nauš se valda zdej prehladila, pol boš pa loh sam iz postle vn gledala, medtem k bomo mi na verandi užival... takoj enga takratkega spij - pa mir! Ma sej sm ze prehlajena....smrkam, kiham....a da bi viski? No, ce ze glih ponujas, Keti...lep ime, by the way...kt moj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma sej sm ze prehlajena....smrkam, kiham....a da bi viski? No, ce ze glih ponujas, Keti...lep ime, by the way...kt moj evo ti dvojni viski takoj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 uuu bejbe.... koma .... hehehe.... tralalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 tko zdej pa dost zajebancije grem mau devat :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo ti dvojni viski takoj Aaaaaaaaaaaaaa, peceeeeeeeeeee. Uf. Eeeee. Kok sm ga hit ruknla....mi je ze v glavo stopu....zdej bo pa veselica ta prava....hop, gor na sank, pa ob stango en dirty dance.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Jst pa na kosiwcka, da tale dvojni viski skenslam....papa, bejbike in be(j)boti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 a mene bosta pa kr kle pustile... sej še stat ne morm več Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aaaaaaaaaaaaaa, peceeeeeeeeeee. Uf. Eeeee. Kok sm ga hit ruknla....mi je ze v glavo stopu....zdej bo pa veselica ta prava....hop, gor na sank, pa ob stango en dirty dance.... kje to, da pridemo pogledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mene bosta pa kr kle pustile... sej še stat ne morm več sej sm js že nazaj sm res hotla mau delat, pol je pa pršla sodelavka in je to faking glasna, da tud če bi se ne vem kok matrala, se ne bi mogla skoncentrirat. že eno uro dela eno bogo samo samcato dobavnico in se zraven usaja, k da je ne vem kwa....mislm upam da bo kej hitr končala, ker pol bom loh js robo pelala in bom šla vsaj mal ven, ampak če nau hitr pa mislm, da jo bom kr ustrelila!!! dej aiwa kr flašo - zdele rabm ornk nagnt!!! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 na kle maš.... jao sej jz tud rabm.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 končno zdej grem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ajde stara... uživej na lepem sončku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 uff kako je hot Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ma ni no... lej kok fajn piha vetrčk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 matr je res vroče takoj morm en spit pol pa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 mhm... jz se grem mal na sonce zleknt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ja aiwa, pr vam veztr piha pr nam pa je tako vroče Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ah s5 sem sam tle. Ah well xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 o silver si pršu enga prcint... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Še enga za lahko noč pol pa v mehko, toplo pojstlo. Pomlad dogaja Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.