aiwa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 tralalala hopsasa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> tralalala hopsasati kr hopsaj, jutr da se naš zajček oglasi pr men Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 ej saj res, kaj je to za ena tema, a je namest kadilnice? Pa se en vic, ko je ravno 'saloon'. Pride kavboj v Saloon in vidi dve bejbi pri sanku. Eno ustreli.Pristopi k drugi in ji rece: zivjo, bejbi, a ti pa kar sama? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej saj res, kaj je to za ena tema, a je namest kadilnice? Pa se en vic, ko je ravno 'saloon'. Pride kavboj v Saloon in vidi dve bejbi pri sanku. Eno ustreli.Pristopi k drugi in ji rece: zivjo, bejbi, a ti pa kar sama? dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 ja smo mel povpraševanje po saloonu pa smo kadilnico spremenil v saloon... lih tko se lahk kadi po mili volji. hud vic!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 A je govora o Saloonu na Trubarjevi???? Kjer je vse pozlačeno in se zbira gejevska scena pa mladi jupiji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 no no no nč moj salon enačt z enim na trubarjevi... moj je na lunini pa je taprav saloon... s kavbojci... pa tkolelele... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 glih sem hotla rect, kako to mislis, Primavera, saj vidis, o katerem saloonu je govora...Jasno ne o onem na trubarjevi, zanj ne vem, za luninega pa vem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 seveda mamo svojo lunino ulco... pa mamo saloon... k je tko ne vem iz kerga stoletja... pa še uno kafanco dela luna... pa tkole... skratka žur ulca... kt da bi pršu v grčijo in šetal ob obali... k maš same lokalčke... tko je tud kle... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 klin se s klinom zbija... na zdravljot Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 uh men je mal prezgodaj za cvicek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 heheh men je tud še ene 2 dni prezgodi za nov pir... sam virtualn pa nč ne škod Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 U, mene tut že dolg ni blo tle... ....a se da dobit kšn sadjevec? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Kaj pa je sadjevec ?No da malo popušim xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 še enga prcinm tacajt k na mufna čakam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 mmm bi nekaj čokoladnega jedel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 En veeeeelk tiramisu bi ob kavi pasu, ker sm v saloonu bom pa dvojni whiskey. Pa pepelnike bi šefica lahko praznla.Mam že sive prste od pepela Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 fukn chik pod mizo....pa bosh sedu u pepelniku... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> fukn chik pod mizo....pa bosh sedu u pepelniku... zlomk xNNxPol pa v savno se mal prešvicat, da zgubim smrad Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kokr de nis ponoch u 4ki dost shvicu....no....za preluftat ne rechem jst sm eno uro lezhu u bani pa odmaku svinjarijo pol sm pa vstal iz vode, de se bom obrisu, se je pa vse nazaj nalimal nametko de sm se pol she pol ure tushiru zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Me je Aiwa ohladila na poti, pol pa tuš, In dons novim zmagam naproti Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 pizda...pondelk pa she praznk :xx!: kwa bom pocheeeeeeeuuuuuuuuu......buuuuuuu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.