lia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dejva skupaj, kaj čva vsak zase... Havaji, Honolulu, Tahiti...tja hodjo tahudi računovodje Zdaj je ta prav cajt,k smo čist izmozgan sam še ta huda morva postat iz tvojih ust v božja ušesa Do takrat pa lahko tukile Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 žljomči kajs zdej to h men prnesu... taklele se pa ne gremo. če mislš lajno igrat... pa kr izvoli no pa da enga prcinmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 silver tko nekam hudičevo zgledaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 uu guten morgen čička je tko lep krej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 prenosnika men pa dogajajajjajjajajaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 woohoo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 tkole virtualno, k me neki po grlu hoče praskat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 no bom pa jst namest tebe tule dežurala.... popokatepetel.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 dobro jutro in zadnji bodo prvi vstali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 jutrček...mater sta zgodnja.... ...no pa dejmo enga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 jutro Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 jutro tud tebi ... behi ti si tud zgoden.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 iiiii lej k je že sončk uzuniiiii iiiiiiiiiiiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 tle ga pa še ni videt...bo pa hmal Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 kak te ne, prav srebrno se lesketa... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ..ma kje..? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 silver je sonček, samo še po temi sveti na forumu Naš Silver je sonček, naš Silver je zlat,je sladek kot bonbonček,ga vsak ima rad... So lepe rožice in sončekin lepa, lepa je poooooooomladin slaaaadek je bonbonček.... vsake toliko pa le pridi sem kerga prcinat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 in ti misliš, da sem tako trpežna,da bi po petih litrih teqile še tapkala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 MEA CULPA....kr takoj na literček prav res.... Si zaslišal klic narave pa ti ni treba več za PC-jem čepet.... No tu te pa pogrešamo....pol pa ni čudno, če se te tako razveselim, da ti kr zapojem odo radosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.