Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

:wOOt: xzobkox :mex: Pesnmica za lahko noč Silver x;)x x:Dx

"Zbog jedne divne crne žene,

zbog njene divne crne kose... xnckrivx (upam, da maš lepe spomine na črnolaske :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:  xzobkox  :mex:  Pesnmica za lahko noč Silver x;)x  x:Dx

"Zbog jedne divne crne žene,

zbog njene divne crne kose... xnckrivx (upam, da maš lepe spomine na  črnolaske :inocent:

zbog jedno pogleda... lallalalalalalaa :palec: jz mam ful dobre spomine... x:Dx x:Dx :2src: sicer ne na ženkico s črno čupico... ampak na pesmco x:Dx

xsmokex

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Beho, zakaj si pa  dans samo enga prižgal, ponavadi jih imaš pol škatle ... x:Dx

:lol: :lol:

ah pa vendar moram nehat, če pa idem v zdravstveno šolo - no čeprav tam nimajo nič proti, sem raje omejil x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ena kolegica je spet začela kadit... :!!: škoda... pa tko fino ji je šlo. od novega leta ni kadila. eh...

no jz kr vztrajam. mah... sploh mi ni kt da vztrajam.. se mi zdi kt da sploh nisem kadila. skor nikol več ne pomislim, da bi mi kšn zapasu... res ful redko... x:Dx x^x

Sm enkrat probala nehat...1 mesc nism kadila sm bla tok sitna da sm šla sama seb na živce...mislim groza...jokala sm se od same togote x:Dx ni me blo za prenašat pa tk fajn dekle k sm drgač x:Dx x:Dx pol mi je pa moj prnesu škatlco pa reku tule maš pa kad, gdo te bo pa prenašo.....pa tk k je proti čikom.... xDDx x:Dx tk da zdej si še pomislit ne upam na kej tajga da bi nehala x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

hehehe... modelka xokx sam je res. ta pru mesec je najhuj... ta drug je še mal tečn... ta tret je pa čist normal... vsaj prmen...

sam pru mesc... jaooo... to pa je blo en tečnobis... :wacko: dobr da je mim. xsmokex

Ma ja...čist se mi je skisalo....pa ful mi je vonj zmešalo...meso mi je smrdelo k da je pokvarjeno....sm se zmojmu skregala da tega pa jaz že nam kuhala k smrdi in je zanič...un pa da sm prtegnjena.... x:Dx pa kava mi je smrdela pa take fore.....pa čist si zgublen, sej nism vedla kk bi se ubnašala...kadilci mermo cajt u cikeh...sej veš..enga še skadim pa grem...al pa za enga še mam cajt...nikol ne rečeš pet min še mam cajta al pa čez 10 min grem.... x:Dx čist sm bla adijooooo x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>pa čist si zgublen, sej nism vedla kk bi se ubnašala...kadilci mermo cajt u cikeh...sej veš..enga še skadim pa grem...al pa za enga še mam cajt...nikol ne rečeš pet min še mam cajta al pa čez 10 min grem....

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

hehehe.... kok je tooo res... sej mi tud namest v dnarju računamo u pirih x:px x:Dx xcheersx

o lej kdo je pršu na obisk. a boš še kej... al boš en kupček tišine? x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

da enga prcinm... xsmokex prov sede, tkole v fajn družbi x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...