lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 vejš de, te bom čakala šeenazmajklaveč.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 da enga pržegem... pa kr en viskač bi... da mal razkužmo grlo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Pesnmica za lahko noč Silver "Zbog jedne divne crne žene,zbog njene divne crne kose... (upam, da maš lepe spomine na črnolaske Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pesnmica za lahko noč Silver "Zbog jedne divne crne žene,zbog njene divne crne kose... (upam, da maš lepe spomine na črnolaske zbog jedno pogleda... lallalalalalalaa jz mam ful dobre spomine... sicer ne na ženkico s črno čupico... ampak na pesmco Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Beho, zakaj si pa dans samo enga prižgal, ponavadi jih imaš pol škatle ... :lol:ah pa vendar moram nehat, če pa idem v zdravstveno šolo - no čeprav tam nimajo nič proti, sem raje omejil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 sej sej... kšnga sem pa tja pa lahk... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 sevede aiwi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 ena kolegica je spet začela kadit... :!!: škoda... pa tko fino ji je šlo. od novega leta ni kadila. eh...no jz kr vztrajam. mah... sploh mi ni kt da vztrajam.. se mi zdi kt da sploh nisem kadila. skor nikol več ne pomislim, da bi mi kšn zapasu... res ful redko... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Sm enkrat probala nehat...1 mesc nism kadila sm bla tok sitna da sm šla sama seb na živce...mislim groza...jokala sm se od same togote ni me blo za prenašat pa tk fajn dekle k sm drgač pol mi je pa moj prnesu škatlco pa reku tule maš pa kad, gdo te bo pa prenašo.....pa tk k je proti čikom.... tk da zdej si še pomislit ne upam na kej tajga da bi nehala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 hehehe... modelka sam je res. ta pru mesec je najhuj... ta drug je še mal tečn... ta tret je pa čist normal... vsaj prmen... sam pru mesc... jaooo... to pa je blo en tečnobis... dobr da je mim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ma ja...čist se mi je skisalo....pa ful mi je vonj zmešalo...meso mi je smrdelo k da je pokvarjeno....sm se zmojmu skregala da tega pa jaz že nam kuhala k smrdi in je zanič...un pa da sm prtegnjena.... pa kava mi je smrdela pa take fore.....pa čist si zgublen, sej nism vedla kk bi se ubnašala...kadilci mermo cajt u cikeh...sej veš..enga še skadim pa grem...al pa za enga še mam cajt...nikol ne rečeš pet min še mam cajta al pa čez 10 min grem.... čist sm bla adijooooo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa čist si zgublen, sej nism vedla kk bi se ubnašala...kadilci mermo cajt u cikeh...sej veš..enga še skadim pa grem...al pa za enga še mam cajt...nikol ne rečeš pet min še mam cajta al pa čez 10 min grem.... hehehe.... kok je tooo res... sej mi tud namest v dnarju računamo u pirih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 hehe, kok sta face/prtegnene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 zakwa si nebi nardil lajf zabaven in zanimiv če se da? maš časa za en čik? hihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 aiwa posod mi en čik zmankal, se mi ne da u štacuno k sm brez avta.......mater bo rak trpel Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 ewo ewo... pišuka veš da ga ne smeš stradat... bo žalosten pa bo pobegnu rakc... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 tenks...se kr bolš počutim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 morgen....eno dvojno brez pa z velik cukra zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen....eno dvojno brez pa z velik cukra zlomk evo a boš prkuru tud enga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 tut...si ga lih frkam zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 o lej kdo je pršu na obisk. a boš še kej... al boš en kupček tišine? da enga prcinm... prov sede, tkole v fajn družbi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> prov sede, tkole v fajn družbi itaq de sede ulezhe se shele pol zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 kdaj pol? valda naumo cajta po nepotrebnem zapravljal ajde... prec Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdaj pol? valda naumo cajta po nepotrebnem zapravljal ajde... prec jst sm lihkar ustal.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.