aiwa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 hihi todika si se prdružla... mah sej je prov da jih je slišov... k je biu pa tko tečen... pa egocentričen... matr... kera gnila beseda (sploh je ne neha uporabljat) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 jhehehehehhe.... no pejdi delat... k take kvasiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Morm enga prižgat...sam tokrat ga bom tud realno, kot virtualno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 fuj. ne smeš!!! boš čist prekajen pol... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>fuj. ne smeš!!! boš čist prekajen pol... heheheheVsake tolk paše...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 ne pa ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja pa ja Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 mhm... nočkoooo čist sm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mhm... nočkoooo čist sm... Lepe sanje...sonček ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepe sanje...sonček ! <{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro ... Že od navsezgodaj mam eno ure zamude in če ne bom not prnesu, me bo motil cel dan . Zato samo na brzino mal megle ... in me že ni več... ti pa si en spidi brzič pa še jz enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 hihihihihihihihihi....sej kr u izi... zakwa pa ne... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 kavica je skuhana....zdej pa še enga dobro jutro! Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 križ me boli... k sem bla tko čudn sklojena zdej... trapa.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>križ me boli... k sem bla tko čudn sklojena zdej... trapa....aj boga aiwa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>križ me boli... k sem bla tko čudn sklojena zdej... trapa....Nič, kot enga prižgat...morda bo minil !? Kaj si pa delala, v kakem položaju si to bila...povej ti to nam !!!??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 mau sem se sklonila pa ne čist... hehehesam zdej je že ok. tkolele... dons biu en krasn dan... grem ležat pa razmišljat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 br jutr... dons me spet sklanjanje križa čaka... sam se mu bom probala elegantno izognt... en lep puzdrau... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 no že navsezgodej kadim ,tak sem že kot moja mama Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 kwa pa čmo... sej ni več tok zgodej... hehehehe... je že dopoldne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Škoda, da ne kadim. :xx!: Ampak, pokukam pa lahko malo notri, ne? x!x Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 sj jz tud ne. sam virtualni so pa kulski hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko pokukaš, lahk se vsedeš... evo, aiwa ti bo eno kofe prnesla... No, pol bom pa enga virtualca pržgala.In kofeeeeeeeee. Ful paše. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.