aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 no viš. si že članica virtualnih kadilcev Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Aiwa men pa prvo ene West blue, pol pa kavico. Madona sem bla cel dopoldan tolk zaposlena, da še kadit nisem mela časa x!x Mmmmm, še en dim na hit pa letim, aja kavico spit Pol pa res morm šibat. Mejte se. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 jz pa dobila spet en kupček papirjov za uštimat. sem čist vesela kdr kej dela dobim... k zdele je že kšne dva tedna bl žalostno... dejmo enga prcint Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Aiwa, čik u gofli ti pa prov nč ne paše k en mehikanc si hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 k un ta hud radnički delauc... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 :att:Takoj dej to vn iz ust, p greva na pa ti bom xrosex prnesla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 lej nč nimam u ustih mi lahk tud med zobe pogledaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Morm ta velke špegle gor dat, da bom vse prečekirala.... zdej pa k ena nora stara mama zgledam s temi špegli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 paz da nauš kej preveč najdla. k včas se mi kej od malce vmes zatakne pa ne spucam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 tegale še skor u miže.da se mal zbudimo. sej ne bi biu problem, če ne bi mela čist zabuhle oči... komi jih mam odprte. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 tkole...enga prkurit pa kavico spit....pol pa pogumno novim dogodivščinam naproti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 šmouk it šmouk it Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 cheers Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 sm vedla da me boš klele prčaku. sam sm te šla najprej mal okol pozdravt... zdej pa enga u gobčk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 men bi želodec dal odpoved če bi zjutrej tkole vlekla... hehehe uh kwa je dons fajn petek... ful mam dela kok je men to fajn. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 uživejjjjjjj maksimalno..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Me je zdej ena tolk presenetla, da si morm hiter zakurit enga....paaaašeeee...pa magar bom glih zdej hin od vseh vročin, kašljanj, šmrkanj itd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 a da te je, jst sem pa mal mislila, da te ne morjo več pejd dam ajatt, sej si mel dans prav težek šiht, še na malco nis mogu, k s se skoz dol dajal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Hehehehe, jaz se rad pustim presenetit......prijetno, seveda Hahahaha...eh, kurc, nekak se morš, pa magar virtualno.....je pol tud ročno lažje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 kok sem jst danes huda, še na rokodelce najboljš da tole jezo skurim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok sem jst danes huda, še na rokodelce A? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.