Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx

:palec: pa ji le pomagaj, vlij mal samozavesti ... saj, če se malo pomatra, bo mogoče še dobr izpadlo..

:mex:

samo tu samozavesti ni. Ah pa naj si sama pomaga, jaz sem se tudi moral vse naučit. No sam povod mi je dala prfoksa x:Dx

Jah, pa kaj, naj se začne mal prijazno obnašat do mene pa bo :o|o:

No sej me lahko prideš gledat. Te bomo že prešvercal noter x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Jutro!

Kaj ti je deklica, da si tak zalostna??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

rabm spenkanje da h seb pridem... mi gre vse na živček... dost mam razočaranj... mah sej sem trapasta k sploh kdaj kej prčakujem... xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex :C:
spet se mi je na bolš poslabšal

Nisi trapasta. To je cist clovesko.Je pa res da je zivljenje veliko lazje ce eliminiras zelje. :sori:

Ti kwa pol pravis, dans je ak cudn vreme za spancir.A kaj ves kaksna je kaj napoved?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>mah sam kaj pa pol dožviš?

Ogromno presenečenj. Predvsem pozitivnih.

A si ze sla kdaj gledat kaksen film za katerega so ti vsi rekli kok je pof... fenomenalen??V vec kot polovici primerih si zelo razocaran.

Po drugi strani pa ce ze na zacetku ne pricakujes veliko od filma, te prav rad pozitivno preseneti.

Pozitivna pricakovanja ti povzrocajo lih tok stresa kot negativna. Free your mind and the rest will follow!! :palec:

Drzim pesti za vreme.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...