Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ja kaj pa mislš, da sm do zdej delala klele s tabo? Afne gucala al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 na banano... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 kako pa veš, da sm opica? A ti s pol banana? Mjam...olupim te pojem te... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 to je pa žalitev za v prvi razred OŠ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Pa sej jst hodm v 1. razred oš. Ja kok s pa misnla, da sm stara? Mi gre na otročje velikrat. Dons pa še posebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa sej jst hodm v 1. razred oš. Ja kok s pa misnla, da sm stara? Mi gre na otročje velikrat. Dons pa še posebi. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj se pa ti režiš? Ti bi pa to že ja lohk vedla, k maš mal več opravka z mano! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa sej jst hodm v 1. razred oš. Ja kok s pa misnla, da sm stara? Mi gre na otročje velikrat. Dons pa še posebi. Zanč je men tut šlo...sva šle s hčero rihtat za štipendijo, pa sva se šle spotoma še mal guncat...tko...za par minut... pol sva šle pa na pijačo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ah to je pa itak samoumevno, če gre Pika mem gugalnice, se mora obvezno mal za gugat. Pol me pa kak otrok tko besno pogleda, k sm mujo zasedla, mu pa kr jezik pokažm. A zdej se pa jst ne smem gugat, k si ti kle? Klinc te gleda, mali! No, sej tok zlobna pa spet nism! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj se pa ti režiš? Ti bi pa to že ja lohk vedla, k maš mal več opravka z mano! Režim se, tvojim postom, ko so mi mal smešni Ja sej vem kaka si - faca pač Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Režim se, tvojim postom, ko so mi mal smešni Ja sej vem kaka si - faca pač E, bejž, bejž, to pa že nje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>E, bejž, bejž, to pa že nje! Bo že res, če jaz tako pravim, ne!! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Liu, a maš en čik za dat? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 evo izvoli tinal jest bi sla na enega v 300 ves Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo izvoli tinal jest bi sla na enega v 300 ves Ja, jz tud! A greva? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, jz tud! A greva? ma tinal ves kaj je bi prsla v lj sam res nimam kesa Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma tinal ves kaj je bi prsla v lj sam res nimam kesa Ni panike! Pol pa klele enga pržgiva! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 jest bom kar se enga, po hrani pase. mmmmmmmm Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 evo ... glih sm si enga pržvižgala. bo kdo z mano rauhu, al bom mogla sama vlečt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 a ne de Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.