Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ne sekiraj se....to bollj škodi, kot vse ostalo!.....sicer nam je pa coccinelle prezračla....cocci, hvala.... ....lepo, da vsaj mimohod nardiš....pa naj ti gužva mine..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 še tukaj en pofočk sam tolk da me silvi opazi ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 jutrooooooo...... evo kave, čaje....itd..... pa še men enga.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Dr jutr Kaki smeškoti *poštar me u luft vrgel sam je bil pol sila prijazen Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 silver, dans si bil pa brzinski.....klarus neko luxuzno kavo....ccccc......valkira.... ....nobene mere......cosma...to je pa že razvajanje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 klarus neko luxuzno kavo....ccccc......te bom enkrat peljala na tako kavico..pol boš pa še sam sanjala o tem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 te bom enkrat peljala na tako kavico..pol boš pa še sam sanjala o tem js ti bom raj kr na besedo verjela, da je dobra......lahko grem pa na čaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 js ti bom raj kr na besedo verjela, da je dobra......lahko grem pa na čaj.... o ja čajček glih pijem črnega z mlekom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 dans mi koža ni prav.. ...pa se mi ne da kaj dosti pisat. Nč zamert... ..pri meni so to hitro obrne... se je men zdelo sumljivo tole....hvala za pojasnilo.....tole pa mal za pomoč (čeprav vem, da obvladaš sam)..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Koža ni prav Si me spomnil na eno pesmico, ki sva jo prepevali s sošolko v OŠ in sicer enemu staremu atu, ki je bil vedno durh pijan, tak vaški pijanček....Je šla pa ta oda tako nekako..... Jože ima 3 kože, eno obleče, eno sleče, eno pa za sabo vleče pismo....deca žlehtna....sam njej se je fajn zdel, pol enkrat sm pa še jest zapela zraven, čeprav se mi je stari Joža ful smilil, ki je bil tako bogi in nebogljen. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 hi hi...take in podobne pesmice so zbrane v knjigi "enci benci na kamenci"...tale je tud noter..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 u madona....pol je bila pa tale moja Sonja že takrat hudo razgledana...sva imele kakih 7-8 let .... pozabla povedat, da sva tole vedno z varnostne razdalje pele....Joža je bil za ograjo...midve pa pripravljene v nizkem štartu na lauf...saj se sploh ne spomnem a je bil vesel ali ne, da sva ga opazile ... ampak najbrž je bilo ok...ker je bil njen bližnji sosed. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Cosmič.. , Amis.. ...zdej mi dejta pa gmh.. kar misli si..... mal te mormo zguncat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 ...silveeeeerrrrrrrr.....pri nas diši po pomladiiiiiiiiii........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 ...zdej mi dejta pa gmh.. :OO!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 ...silveeeeerrrrrrrr.....pri nas diši po pomladiiiiiiiiii........to so sigurn privohi http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/c045.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 ...tole sva imeli s sestro...privohi..... ne pa niso, ne ki niso,,,,,,,,, Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 js z mojo sestro tudi da nisma midve slučajno sestri ja pa so Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 mal me pa res nanjo spominjaš...tako po komunikacijski plati...drgač je pa ona rakica..... ne ki niso.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 moja je pa trmasta ovca ne pa ni.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 poznaš tisto, ko se reče, da ima nekdo prisluhe?....no in ker ne smeš tako zanemarjat ostalih čutil so tukaj še: privid, privoh in pričut...... "ne ki niso" se nanaša na to, da niso privohi...in da pr nas res diši po pomladi....sicer je pa skovanka "ne ki niso" narečnega značaja.... sestri sva ugotovili, da nisva....moja je kača...al zmaj...al kako že..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 prividi , privohi, prisluhi ........ prismode... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 jutro silver....hi hi hi....ko si napisal preizkušen recept, sem mislila, da boš napisal, kako te lahko v dobro voljo spravimo.... ......ccccc...kaj nardi televizor....pa to ne morš verjet..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 http://www.avicenna.cz/media/obrazky/20050318-caj.jpghttp://www.avicenna.cz/media/obrazky/20050318-caj.jpgčajček za amis in mene za ostale pa kavicahttp://static.flickr.com/4/4376864_f6e6ff9043_m.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.