klarus 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 misliš dobro jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Dons pa sonce ... kok lepo....Včeraj preživela družinski happening, pa uspela vse obdelat v enem dnevu, domov prišla tam nekje po polnoči, seveda se je večer zaključil v dobri družbi in papici in pa pupici.*hvala za podporo Silvi .... mal so me ubogal, mal me pa niso ...teh dveh ne morem ukrotit, pa ne samo jaz, nihče....pridem, k tebi na tečaj, da vidim, kako gre tebi.... *vsem ostalim lepo si naredite dan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 sam da nis pušnila...pa je vse ok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 jutro silver ....tole ne velja....malo da se pošlihta internet.....in hvala za komentar cosma....gledam gledam...pa nič znano....mi sploh ni klopilo...pol mi pa le prikaplja do možganov, da nad ikonco piše cosma.... ....utrgana ikonca... zdej pa hitro še ...in.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 da se še tu pofočkam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 grr... to pa zdaj že tumač... da se 3 dni ne uspem priklopit... pa ne vem, kdaj se bom spet kaj en hiter pozdravček ekipi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 coccinelle.... ...vsaj za pofočk....pa reči unim tvojim, naj ti dajo mal dihat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 hvala, silver... vaj ne delaš....kar pazi se...te bodo že počakale... grem js vadit spanje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ...haj, valkira! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ja prav škoda ne , da smo tu dost boljš v živo , kot preko tipkovnice..... Silver presenetu čist polepšal dan, k srebrna strela priletel z neba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ne vem, komu sem bolj fouš...tebi...al silverju.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Vsi mrtvi tudi tukaj? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 dobrojutrodoberdannnnnnnn....zjutraj so mi prsti skor primrznili na volan....brrrrr...ma saj čez dan se bo segrelo....vsaj nekaj.... melody...kaj maš hudo ikonco....in še post ob taki uri....prav vampirsko... joj, silver...pozabla sem...res je treba komentar odobrit...oz. še bolš, naštimat tako, da se prikažejo takoj.....sem se ubadala z blogi že pred časom in sem pozabla na te zadeve.....grem pogledat, če se še spomnim, kje so nastavitve, pa da rešim stvar.......hvala ker si me spomnil.... ....pa lepe pisarniške posle ....vsaj na toplem boš..... zvizzzzzzzz...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 jutro http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b010.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ...kakšen smeško... ...jutro klarus Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ja sem še v fazi prebujanja se pozna, da je moja ful dobra prijatlca pri meni in da morma za pol leta nazaj nadoknadit 4 ure spanja je čist premal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Klap! Silvi ob kakih nekrščanskih urah pa ti že tajpkaš??? Cocci nisem videla že celo ero ...daj mal tole službo na easy...Amiska na auf kot vedno Klarus tudi Silki pa zih še spi, al pa visi v škorpijah ...včasih pomešam saloon in škorpije...mah... ...danes imam itaq mal vročine...se lahko zgovarjam na blodnje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ja sem še v fazi prebujanja se pozna, da je moja ful dobra prijatlca pri meni in da morma za pol leta nazaj nadoknadit 4 ure spanja je čist premalčista uživancija....pol pa nč čudnega za pralni stroj.... cosma...pobož, popih in skodelico čarobnega čaja.......[attachment=10380:attachment] Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 hvala za pobožajlote....sva že imele z N. čvek, chit-chat, kavico in čaj tudi že...samo še upam, da one čudežne vile mahajo s palčko in vročinčke odnesejo..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 hvala za pobožajlote....sva že imele z N. čvek, chit-chat, kavico in čaj tudi že...samo še upam, da one čudežne vile mahajo s palčko in vročinčke odnesejo.....še en kontejner te robe... ...punca, jutri morš bit zdrava Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ...vsem lubčke pošiljaš, men pa takole.. že prav, že prav...bojo moji kaj pomagali http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ...zdej pa z guštom enga.... ...njami...pašeeeeee jutro salonski levi in levinje...kako ste kaj?...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 dobro jutro amis en čajček http://www.crepes.co.th/images/Moroccan%20tea%20pouring.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 en pofočk na hitro, preden divjam naprej... še diham, čeprav bolj na škrge za ekipo... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.