ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Tinal pismu, zakur zasmrad vse! Ne sme nihče težit zarad tega!! Daj si duška! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 he he he, pol pa.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 dejmo enga oreng navit.... mmm že diši.......... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Aiwa a greš na pir? Zihr bi mele ful si za povedat. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hahahahaaa..........ful.....dabest...........hehhehe..........sm prebrau tole stran............sam sm prej enga ..........aiwa..........pa tale tvoj..........SE MI JE NA BOLŠ POSLABŠAL.......mwe........hehehehee.....tut.......zmer u dobro volo sprau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 katja... sej b šla na pir če jih ne bi mela že ene 5 u riti pa je blo treba mal spat.... velik za povedat? definitvno! flegmič.... hehehehehehhe... s tem namenom je vse.... da nas v dobro voljo sprav... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 no da malo popušim xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 u silver prov hudičkasto zgledaš.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 anjede? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 bi bil cajt da še kej pomalcamo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> bi bil cajt da še kej pomalcamo... hehe včeri smo spet preveč zdej smo pa lačni kaj dej skoč po en burek Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 al pa kr horsiča z mesnim.... pa načotom.... zdej mam pa lužco na mizi... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja horsa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 so se mi sline pocedile grem kle v službi jest... je ful dobr dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 nauš se valda sama mastila, boš ja še men kej prnesla sej ne morm skoz sam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 hehehehe oki doki pršibnem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 srce si Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 itaq da ne... joj silver! ni šans. sploh da pomislim... evo keti kle maš pire pa čufte (niso konjski) v paradižnikovi omaki. boš še solato zraven? lahko izbiraš kakšno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 a mesni sir je iz konja? :OO!: šit. sicer sem sam 2x jedla... sam zdej mi je pa čist bad ratal... sm mislna da ni... no sej še zdej ne vem... a je al ni? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 silver... če maš rad konje jih res ne morš jest... tko k zajčke ne... k so tok kjut pa mehki pa buci guci... kšno kravo al pa kuro... pa kaj čmo... hehehe... še najraj mam kure če že jem meso... pa se itak trudim da ga čim manj... aja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa... a veš, kaj bi lahko nardila iz telele kadilnice...saloon, da bi lahko jest s konjem prišel na whisky pa na partijo pokra ... pišuka... ni švoh ideja.... ajde grem prec renovirat... sam da dobim una kulska lesena nihalna vrata.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 hehehe fajn tole ne? sam še ena polkna dam na okna.... pa štenge v les... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.