Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

hahahahaaa..........ful.....dabest...........hehhehe..........sm prebrau tole stran............sam sm prej enga xsmokex :shuriken: :shuriken: xhypnox xhypnox ..........aiwa..........pa tale tvoj..........SE MI JE NA BOLŠ POSLABŠAL.......mwe........hehehehee.....tut.......zmer u dobro volo sprau x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

katja... sej b šla na pir če jih ne bi mela že ene 5 u riti pa je blo treba mal spat.... velik za povedat? definitvno!

flegmič.... hehehehehehhe... s tem namenom je vse.... da nas v dobro voljo sprav... hehehe

spet se mi je na bolš poslabšal

itaq da ne... joj silver! ni šans. sploh da pomislim... :C: :C: :C: :O:

evo keti kle maš pire pa čufte (niso konjski) v paradižnikovi omaki. boš še solato zraven? lahko izbiraš kakšno :yumy:

xsmokex

a mesni sir je iz konja? :OO!: šit. sicer sem sam 2x jedla... sam zdej mi je pa čist bad ratal... sm mislna da ni... no sej še zdej ne vem... a je al ni? :O:

silver... če maš rad konje jih res ne morš jest... tko k zajčke ne... k so tok kjut pa mehki pa buci guci... :flower: :flower: kšno kravo al pa kuro... pa kaj čmo... hehehe... še najraj mam kure če že jem meso... pa se itak trudim da ga čim manj... xsrcx

aja xsmokex

<{POST_SNAPBACK}>Aiwa...  :palec:  x:)x

a veš, kaj bi lahko nardila iz telele kadilnice...saloon, da bi lahko jest s konjem prišel na whisky pa na partijo pokra ... x;)x  :palec:

pišuka... ni švoh ideja.... ajde grem prec renovirat... sam da dobim una kulska lesena nihalna vrata.... :palec: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...