lanja 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. september 2006 Avtor Prijavi Deli 28. september 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 silverju..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2006 Avtor Prijavi Deli 29. september 2006 ja mau ga pogrešam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 oooo silver..... a fajn si....hm...zakaj pa un pajkec tako hudo gleda.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Amis... . Tisti pajkec je bivši kadilec, taki so najhujši... ....a nehal si....uf...kaj naj rečem...sožalje al čestitke.... ...ma sam da ti je fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 ...no, zdej sem si pa oddahnila..... ...... pa en počoh dušicam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Silver. Tebe pa že dolgo nisem ''videla''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Pa še en počoh zate Pika... In kobila Pika je od veselja zarezgetala. Sončka bi malo. Pa kak metin čajček z medom bi pasal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Oj, Silver... Pozdravljen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 .... po konjskih letih si ti še žrebica... Glede (ne)prisotnosti...enostavno imam drugačen odnos do LNF, kot pred letom. Ne najdem več smisla v "gor visenju " po eno uro in več. Vsake toliko časa pa pridem pogledat, če ste v redu. . Mogoče odprem spet blog, starega so mi poradirali zadnjič.Ja, ja, žrebica se bl fejst sliš. Sej te razumem... meni forum še vedno veliko pomeni, ker imam par res dobrih prijateljev gor, ki so daleč od mene doma, pa imam vsaj tako kontakt z njimi. Pa trudim se ne ozirat na tisto, kar mi ne paše. Itak mi nikol ne bodo vsi in vse všeč, to je treba v zakup vzet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Glede (ne)prisotnosti...enostavno imam drugačen odnos do LNF, kot pred letom. Ne najdem več smisla v "gor visenju " po eno uro in več. Vsake toliko časa pa pridem pogledat, če ste v redu. . Mogoče odprem spet blog, starega so mi poradirali zadnjič.jp...čist razumljivo...na blog pa vseeno težko čakam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 a ne znaš lepo po slovensko napisat če že misliš na tak način pisat, pol raj po primorsko zaviji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Klarus jaz bi pa s tabo spila en kapučino Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 http://www.kencanaonline.com/online/images/Capucino%20Coffee.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 kje si pa ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Pršla na eno žagico Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Hey u a te lohk eskam kok si pa ti old da že smoukaš? 2mač kveščn an? sicer pa, jst smoukam spet nazaj. en teden sem bila nekadilka, pa sem vidla, da to ni glih normalno stanje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 jaz bi s tabo bil rad,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 pa zakaj moraš bit na forumu gor, ko sem jaz tudi? a nisi reku, da sem anoreksična, pa naj kaj pojem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 a bi kdo z mano spil http://img.rtvslo.si/upload/Zanimivosti/capuccino_show.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Jst bi...en metin aj z medom. Prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Izvolihttp://www.agencija-k.si/index_files/image59281.jpg A ti zdaj še čik prižgem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.