Onix 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ja, ja, vsako leto bol štekam komad:I hate Mondays. Še dobr da se folk vrača poln vtisov s praznikov, bomo vsaj izkušnje izmenjaval in že bo torek, sprehajanje pizz in ostale hrane do naslednjega žura Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 nasledn zhur mam jst jutr...samo....kwa bom pa dooooons zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Kaj pa mal počivat, baterije napolnt, sonce videt,... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 pochivu bom, k bom mrtu,baterije se filajo z akcijo,sonce je pa moteche za ochi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> pochivu bom, k bom mrtu,baterije se filajo z akcijo,sonce je pa moteche za ochi zlomk Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Za nekoga ki živi od luči si mal preveč v temi:kleti, jame, nočno delo,...Glede baterij:pozabu luči ugasnt pa moram mal delj filat, za sonce , spočil se pa itak ne bom do naslednjega tisočletja Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 dark is basic zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 od lune se ne porjavi. eni pa smo pac lunini tipi, kaj cmo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Aristokratska belina, to je blo v predprejšnjem stoletju moderno, v 21. je pa zdravo. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>od lune se ne porjavi. od lune sicer res ne.....od UV lighta pa....in tega je u K4 kokr de si u solariju zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 eno karamel mleko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 hehehe a tko jz farbo dobim? u šterki... hehehe no dejmo enga prcint Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 se ti lahko pridružim xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 pa ajde da popušimo jednog Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 uuu amis je pršlaaaaa a bove enga skupi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jp...dejva enga z guštom .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 no in kako se ti zdi MOJ saloon? hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 en štamperle prosim da se ornk zbudim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 uuuu prec laufam tkole na.... če boš še enga bom kr flašo na mizi pustila... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 saloon je prva liga...sam a tle se tud pijačo dobi? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 valda a boš viski? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 tle mamo sam take bl močne razkužilne zadeve! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 pa še paše.....se mi je včeraj razsul program.....evo še enga nagnem pa grem jovo na novo Bojte se človeške neumnosti, pa slabih bejk apov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ja...s coca colo... ...en drink na antibiotike...vsaj virtualnega lahko, če že drugač ne gre.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.