ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Nch, jaz sem popila do konca, se oglasim pol na enem chiku, zdej se je pa treba it uchit. :xx!: http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut a mash ogn? bemu....as trapastasi predsatvljash zlomka brez ogna?c c c...nj nj nj zlomk.....poosebljen ogn Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 jaz bom pa she kr tu uzhivalasam bom zgleda she eno kafico skuhala,sem prehitro to spila.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemu....as trapastasi predsatvljash zlomka brez ogna?c c c...nj nj nj zlomk.....poosebljen ognpa kje s bil do zdej...sem ze nasla jst tacajt ogn...ja ja...cigumigu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa kje s bil do zdej...sem ze nasla jst tacajt ogn...ja ja...cigumigu jst sm skos kle...ti pa nehi okol letat, pa kafe prstau zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ok ok,sam da djulco se polizhem... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 aakhut,a bosh ti kej mleka tud?po cukr pa skoz balkon...he he pismu je lep dan danes,ta sonchek to lepo sije na balkonchek Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Uh sami kadilci in kofetarji Michelle je spet izjema Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Bemu sm že spet tle na chiku. Sm že prow odvisna. Cigančica, ma kok si ti faca!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 o ribica,a si she tle.jst sem tud prshla she na enga...... a faca jst?ja itaq,ne sam pismu neki se je mal zacel oblachit,pol bo pa she bolsh ,bom na rosenju prcincala enga....to bi bil uzhitek,a ne... katja,pa mal kofetke je she tle,a bosh tud ti malo? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Dej mi she mal kofeta....... da se mal zbudim.... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 al pa prit u kavarno.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 A zdej sm pa kr sama ostala v kadilnici? No bom pa še enga (sm že kr chain smoker ratala to pa tko k že tri leta nisem...... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 eh ta pa najbrž res nč ne škodi, pa kfetek bom tud... ja prc.. mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 To pa vi kr, men ni :xx!: (sej ni švoh ideja, vi se boste smejal, jz se bom pa smejala vam ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ma rabim!!! http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gifhttp://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Bosansko Drino!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Dons mam marlice, ker v ortu ne prodajajo mojih gauloises. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Moji najljubshii chiki: Marlboro light (ne vem več kako se zdej reče, k ne smejo bit light pa to) , pa Galuoises rumeni pa......... bosanska Drina..... (NE srbska :xx!: :xx!: :xx!: ) http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Gauloises tarumeni Drgac so pa marlici gold po moje... Dost si kadila, ribica...pejt v vedezevalnico zdej...Alo! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Bemu........ sam še en dim....... (pr kartah se ne sme kadit! ) sam ti pa kr v vsakem postu!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 no pol pa še bom jaz enega spušu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Kok to paaaaaašeeeeeee.......... (ne nisem seksala... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Pridem jaz tlele mal globok zadihat... (pasivno itak bolj zazge, pa se prisparas ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.