Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 lia, klin se s klinom zbija...mal ga razsuj nazaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 sej jz tud na moj aspirinček pol kej ruknem... pa kaj čem.... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 xsmokex xsmokex xsmokex :mex: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 uuuu faaak behič ne ga tok pušit.... sploh te vidla nisem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Behi, če boš tok pušil, boš popušil.... Kva sm to zdej misnla povedat? Pojma nimam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 dej zber se mal! ta dim ti je čist u glavo stopu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Grem v lunino kavarnico, da mal k seb pridm...kreh, kreh, kreh... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 no dej te mal po hrbtu... skašli se... greve pejd, te pelem tja da mal h seb primeš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu faaak behič ne ga tok pušit.... sploh te vidla nisem <{POST_SNAPBACK}>Behi, če boš tok pušil, boš popušil.... Kva sm to zdej misnla povedat? Pojma nimam.... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 tralala bom enga pržgala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 U Aiwa, a čva kšno rečt k sva lih na chik pauzi? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 komot. ni problema... mam zmer dost za povedat... mam že prov rdeča lička... hehe tale viski mal u glavo stopu... hehehehehe čak bom še enga prcinla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A maš cajt za tortožerke? Te bomo kej vidli? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 kdaj pa so? nč ne vem kaj ste se zmenl kej? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Petek.... ob 14h ali kasneje.... poglej v temo..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 vidla. no go. mam v petek ful zadevšlin. itak delam do 14... pol mam pa faksič.. tk da... sej se lahk midve tko namenva... za drinkič xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Nč, ob pol sedmih prideva! Sm naju že najavla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 jz sem te šla pa popravt! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Grem prec pogledat, kva s nakvasla.....brzič spidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 spidi brzič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 a kle sam kadilnca...al se lajne tut lohk vlechejo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 o silver, welcome back Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 dejva raj skup Silver.... Bi se prileglo a, ležanje na plaži pa enga pržgat Havai al kam sva že rekla? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>howg... indijanc . Enga na zdravje :cheers: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 kwa zej...a bi ker lajno? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.