lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 sam ,da si v enem kosu, bo že kako.... (a imaš slučajno uradni list št.6/2005) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 lia, lahko skopiramo tale je še u miže.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 waw! kako ti je pa to ratal? jz bi se tud to naučila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 kavico smo skuhali.....zdej še pa enga prkurim....pa bo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 šmrk šmrk... zakaj ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 heheheheprov ti je ampak k ne morm bit žleht... a boš enga mojga? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Oh,ti kr dva al kako Aiwa ?! Pozdravljena, dolgo se ne bereva...kaj ne !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 jaaaaa si zdej končno mal nazaj pršu ? si bil kr pogrešan... pa tkole fino lepo medalje domov nosiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Aiwa,v bistvu je tako, čim sem domov prišel...sem imel ene obveznosti...pa zdaj se pripravljam na sezono...odpiram stojnice in je treba počasi začet obratovat, kar mislim, da z naslednjim tednom bom začel, kljub temu se že dela na tem (priprave, čiščenje...itn.)In seveda tud dnevi minevajo in ostaja mi zmeraj manj časa zame, tekmovanja ceu kup na spisku...in zdaj se mi obetajo še bolj pomembni fight-i...tako, da bo treba stisnit zobe ! Komaj čakam na piknik, če bo seveda...upam v začetku maja ali enkrat proti koncu...tako, da lahk še kak kozarček vina spijem...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 uf... si bizi. no sej... je kr norišnica zdele k se je pomlad začela... sam men prov paše Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 no da malo popušuim, zdej že dolgo nisem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 jz tud ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 no pa dajva skup Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 se vama pridružujem Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jupi, smo že trije Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 evo še jaz ....uuuu kk paše..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ok še vedno trije, aiwai je odšla Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Lepo smo spet štirje. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 iii silver Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 jutro! vidm, da ste me pogrešal... no ewo zdej sm kle pa dejmo pušit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 pušit & pit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.