Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 se ti pridružujem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 uu kul. kadit je ful dolgčas sam.najbolš je kšna fajn debata zram... pa sploh ne veš kdaj je šlo pol škatle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ja saj vem kako je to. Mene pol drug dan celo pluča bolijo. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 oooo misty, boš prkurla enga? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ja pol bo pa to danes moj tretji Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 a komi raj sploh ne povem kok sm jih že jaz dons si sploh ne upam preštet pravi strastni pušač Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 sm začela grunttat kok sm skadila sm ka živčna ratala, morm hitr na enga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 heheheh bejbike... da prcinm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 madona že ornk megla stoji tule..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 A zato ni nbenih tipov tu? Saj jih še vidle nebi Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 bom jz mal okna odprla.... pa ventilator pržgala... bo prec bolš. bom vsaj vidla kdo je kle... ne pa da vas samo slišm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 uh vidš kok je zdej bolš clo dihat se da... tu mač... morm dat takoj enga u gobc... če ne bo preveč kisika na enkrat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Jaz pa tud tolk govorim, da sem čist pozabla kadit. Moram takoj enga prcint. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 brez mene pa navta kadile....to pa ne. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Še tega skadim, pa šibam. Mejta se Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 no todika dejve midve en recept sestavt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 recept za.....? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 kej slastnega za pod zob kwas pa misnwa? hihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 evo ti: naunegaš u piskr vse kar ti je dobro, mal popečeš, ful česna pa čilija, popra pa stanetovo sol( aja to na koncu...ups), sojina omaka 0obveznooo, pa kak arašid zravn...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 carsko... vse mam razn arašidov... to pa na poti domov kupm ti si carica... kr tkole en dva tri mam jz zdej kosilo doma narjen.... sej sem že delala tak... sam pol je bla pa zdej par mescov mami doma pa ona kuhala... pa veš da se razvadš... kr pozabla vse kar sem znala... no vsaj ideje so izginle pol pa prideš ti pa me refrešaš aiwa back in action Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ti samo reci.... dušo šta ti treba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 za dons je super duper... upam da mamo kej zelenjave pa tazgale.. no neki vem da je... bomo že skup spacal... uuu kok je že ura... tralala... še mal pa bo dveeee še ene 4 - 5 čikov hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 uuu moramo malo popušit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.