aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 jst tui zmatrana..na zdravje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 ma ja men se tud nč več ne da... ampak na eno pIVO pa še grem... pol pa spat... da bom jutr lahk nardila vse kar mam za narest Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 joj jaz pa gledam sanjsko žensko Jooooooooj kaki luzerji so tam notri Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 pr nas je čajčka že skor zmankal zdele pa se še mal pretegnemo... in gremo u akcija za ta dan. no pa dejmo še enga virtualnega uf kok sede Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pa pihnmo enga... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ja tud jaz bom enga, da ne bodo pljuča abstinirala Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 hehe... pršla iz predstave ... je blo super... zdej bomo pa enga prcinl a nje silvič? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 pa še js..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 grem še enga prcinat, kr ne morm spat kaj pametnega počet pa tui ne...kakor da bi zadnja dva mesca za mano pršlo, človek mejčken pretirava pol si pa čist out...pa tak fino se mi je že dremal..zdaj me je pa tuš čist zj......l Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 enga pred kosilom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 enga po večerji... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 dejte mi peeeeeeer zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 pa enga pred spanjem a per bi? no zdej sem že mal pozna ampak evo kle ga maš kr mal več da se oddolžim za zamudo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa enga pred spanjem a per bi? no zdej sem že mal pozna ampak evo kle ga maš kr mal več da se oddolžim za zamudo. mal si prepozna....kelnarji so zhe kle...ammpak vseen zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 sej vem. šori. bom drugič prej pa vseen na zdravljot Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 jutrooo... kako so šli tibetančki? si koga zbrcu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 uuu tenks ti veš jz sem tud čist mirna. sam me je pa včer en... mal matr sem bla divja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 slišal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 takle.....bo treba enga...mmmmm kk paše.. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.