aiwa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 hehehee.... ne ne... malca bo takrat k ponavad... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 komaj gledam, vidva pa že potelovadla.pa pokofetkala, pa že o malici beseda tečex;)x Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 hehehe.... ja eni mamo sam mal ritem drugačen. mal prestavljen. mal prej ustanemo, pa velik prej gremo spat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 v tej firmi je pa res vse kavbojsk... če me zdaj postavijo v Mehiko bom k doma Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 hehehe se ti prdružm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ku ku! Je kdo tu Pršla sem na kofe in enga virtualca bom pržgala Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 a niso zakon virtualci? pa kwa se boš s kofetom nalivala... dej raj en virtualen pir z mano Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 smoke it smoke it Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 čaw Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 enga še preden grem u službo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 no pa zdej lahk še enga uslužbi k lin ni nč druzga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 enga pred šolo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 da ti nav dolgčas se ti prdružim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 pišem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 še eno uro... sam je kr zanimivo ratalo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 končno doma xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja kje si pa bil ... pri ortodontu :xx!: in na vajah za koncert ki je tak čist polomija če mene vprašaš. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kakšen koncert pa bo to ?dobrodelni Ki smo ga organizirali mi - 8 razredi osemletke da bi plačali stroške valete, plesnih vaj in diska Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mah, potem je bolj važen namen, kot pa nivo izvedbe ... samo da se boste zabaval pr tem ... potem pa jaz neki berem in je danes ena koza tko brala: em, ah oh, ej,..... :xx!: Sej pri meni so itaq rekli da sem šolan za recitatorja, potem pa mi gre prfoksa da tako štoro da da jo naučim kako se govori Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.