Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa ji le pomagaj, vlij mal samozavesti ... saj, če se malo pomatra, bo mogoče še dobr izpadlo.. samo tu samozavesti ni. Ah pa naj si sama pomaga, jaz sem se tudi moral vse naučit. No sam povod mi je dala prfoksa Jah, pa kaj, naj se začne mal prijazno obnašat do mene pa bo No sej me lahko prideš gledat. Te bomo že prešvercal noter Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> je mal predaleč ..tolk za prejahat , saj kakšno slikco boš pa lahko sem gor prilepil ... hm mogoče, bom rekel sestri naj slika Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 dobro jutro kadilčki smo spet u služba. pa dejmo hitr enga prcint... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 čaw xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 behi behi... ti res tu mač vlečeš... si boš čist pluča uniču... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 hihih xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 in ti se še smeješ.... ajejejejej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>in ti se še smeješ.... ajejejejej jah, pa meni ta teden gre vse na smeh xmokex na lupčke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 silvič.... valda da bomo zabušaval zdej k lahk.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 silvi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 kwa pol dons kr žur al kaj? hihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. april 2005 Avtor Prijavi Deli 23. april 2005 hehehe....ewo mene.... dons mal prej k učeri... mogoče mi jutr rata še prej.... al pa kasnej... kwa pa vem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 prav res je lep in s soncem obsijan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. april 2005 Avtor Prijavi Deli 23. april 2005 uuuiiiiiii tralalala kwa je lep dan... komi čakam da bo perfect... trililililili Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 jutro Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Jutro!Kaj ti je deklica, da si tak zalostna?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 rabm spenkanje da h seb pridem... mi gre vse na živček... dost mam razočaranj... mah sej sem trapasta k sploh kdaj kej prčakujem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Nisi trapasta. To je cist clovesko.Je pa res da je zivljenje veliko lazje ce eliminiras zelje. Ti kwa pol pravis, dans je ak cudn vreme za spancir.A kaj ves kaksna je kaj napoved? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 mah sam kaj pa pol dožviš? vreme? super bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mah sam kaj pa pol dožviš? Ogromno presenečenj. Predvsem pozitivnih.A si ze sla kdaj gledat kaksen film za katerega so ti vsi rekli kok je pof... fenomenalen??V vec kot polovici primerih si zelo razocaran.Po drugi strani pa ce ze na zacetku ne pricakujes veliko od filma, te prav rad pozitivno preseneti.Pozitivna pricakovanja ti povzrocajo lih tok stresa kot negativna. Free your mind and the rest will follow!! Drzim pesti za vreme. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 ti s pa tud en sam gobec. sej vreme bo. če ne si ga bomo pa naredl. kdaj se pa mislš dobit? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.