Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Zdele morm jest, pol morm it na WC, pol grem diplomsko pisat... to make a long story short...popoldne enkat. Povej ti kdaj. Enkat po 14:00. Kdaj ti ustreza? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 kul. po kosilu pravš.no poklič me pa se bova zmenla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Oll Korrect! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 ewo sm se prvlekla... hehehe... tralalalalaa... ino eno cihareto Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 nč naporen... samo zabaven Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 zelo lep Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ajde ljudi, meni se puši.... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pismu ka to js kadim??? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 hehehehee.... gremo počas u posla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 ma je blo fino u postla... ampak zdej smo tulele... tenk ju za kofetek... paše... zdej gremo pa na stepr... se matrat... da se oreng prešvicamo... pol se pa lahko dan začne. xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 morm kr kšnga skadit... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...75entry431637 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 jutro... jz sm tud dons čist out...l ewo prec se grem zbrcat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 čaw xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 pozdravček silvič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ojči Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 dobr dan.dons sm se pa odločila, da bom končno kej nardila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 selver Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 jaz nič, sam ene prasice so tako da sem celo noč kašljal zaradi tega dima :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz nič, sam ene prasice so tako da sem celo noč kašljal zaradi tega dima :xx!: Zakaj pa nisi drugam šel, če te je dim tko motu Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 aja sej res praznik dela.... eh.. pol bom pa na jutr vse prestavla... pa sej jutr se tud še ne dela ne? grem kr u posla... delat nč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.