Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa nisi drugam šel, če te je dim tko motu ja veš, celotno hišo bom si v žep vtaknu pa v ljubljeno odšel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 jutro srčki moji.... ewo sam še enga prcinm pol pa res.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 mornen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 ahoj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 hoj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 trlalalalallaaa dons pa eno cigaroooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Jz pa kr obichen chik... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 kul. s pršla družbo delat xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Mhm. Sem se prshla zapushit. Orenk. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 O Silver! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 hudičk ti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 mhm si se uštulu mau.... hehehehe... ampak je kulj... mamo radi rakce za družbo seveda....hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 jz zih naum, k ne maram takih morskih zadev... vodnih... za jest... ne hvala.... bodmo raj frendi... hehehehhe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 kr verjem.... raj dejva enga prcint... pa je raj stradam kt da kej tazga u ujsta dam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ni ga čez škampe a vas je kaj strah rakci Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 mogoče pa zato ker si že vsega hudiga navajen pa pržgiva pipo miru Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 hehehe mene vso nedolžno boš izpod čela gledu, to k ti je pa direkt rekla da te bo pojedla ... z njo pa pipo miru, a? ok užaljena Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 jutro. silvič na en flowerček.tenk ju za kavico.pol sva zdej kulj al kuko. no zgleda. nam nč komplicirala... raj enga pržgem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 tkoooo fino se pa na jutranji kavi she nism meu..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 jz pa komi čakam da grem u kino po dolgem času... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.