aiwa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 ma smo v redi, kak pa čmo bit.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 ja sej če ne pa mal počaramo pa je vse na svojem mestu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 pa še jaz enega Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 a da je? čak morm dat roleto gor da vidm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 kwa ns pol nategujejo z dežjom že par dni? eh... no posodo sm pomila... zdej še pospravt... pol pa še po tleh. u pa prat morm dat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa ns pol nategujejo z dežjom že par dni? eh... no posodo sm pomila... zdej še pospravt... pol pa še po tleh. u pa prat morm dat.hihih dobro ti gre Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 cela gospodinja sem... sam una... k pusti da se nabere pol pa šele popucam. hehehe... kr pr učenju. vse zadn trenutek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 kaj pri tebi se tudi noče samo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 kdr je mami doma se kr samo ja k je ni morm pa jz.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 enega iz ljubega dolgčasa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 tko...!zej pa zhe cajt....za en ..........shpinel zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>cela gospodinja sem... sam una... k pusti da se nabere pol pa šele popucam. hehehe... kr pr učenju. vse zadn trenutek hehe, jaz tudi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Tko, zdaj je pa že čas, da tudi jaz enega pokadim Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2005 takole enga pred spanjem.... da naum že kr umes zaspala... nočko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 zdej se pa do konca zadenem....pa plof u postlo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 pršla enga prkurt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 kwa se kadi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 jutro sestrca...pa še enga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 oh kwa fajn družba si pridna? delaš? sploh mi ni jasn kako to ti delaš CELE dneve Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 evo da še skurim enga.....k ž dolg nism Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no bom pa še jest .. .. pa še eno kofe .. Enako prosim...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 tkole tega... pol pa šibam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 pa še js enga... aiwa, pa saj ne delam čist vse dneve...tu pa tam mam kej fraj... deloholikposili.pres Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.