Amis 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 jutro....pa hitr enga ....eh, kaj se mi ne da delat dans Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 tralalalalalaaa aiwa je vsa trapastaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 tko, tegale še pokadim, pol pa grem delat naprej Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hehe kok zmantran Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 zdej pa tud jz mal kej druzga k luno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 čer Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 ojla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 a ti pa nimaš nič za pit sabo?A ti kaj prinesem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 jz mam pa dons mal za okol hodt, mam predavanje, pa o dohtarce v centr... dejmo eno čiko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 sevede da bom.... ewo sem jih komi dobila... sam do 12 dela... a mi bo ratal? sn komi ustala... mam še miljon stvari za narest... pa ful morm neki pešačt... no bom vidla... če ne grem pa jutr... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ajde da pušimo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 smokey Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 enga zraven kave Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 kwa se zdej delaš da si delu? sm tko garala dons namest tebe hihihihi zdej si prov lahk enga prvoščim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> .. ne tko na glas nooooo, bojo vsi slišal .. luštna ikonca..a je tvoj ?? sn že tih moja je ja. pikica stara bo letos že 10 x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ma tkolele....eno kafje......pa kak čik zravn pa dan steku kt je treba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ma ja zdejle se še zatika mal.....bo treba mal podmazat pol pa bo ajd demo še enga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 he he ti sam reč....bom takoj zato Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Še mal sm pridem, kapučinčk pa čik , pa gremo počas v nov dan...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2005 br jutrčk ste zalaufal? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.