santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ti zopet pušiš???? Ejejejeje :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti zopet pušiš???? Ejejejeje :xx!:Kje pa , vlečem, da se ne ugasne ! Saj sem že proti koncu...mislim, da do naslednjega tedna bom čist nehal s kajenjem, obljubim ! Zdaj pa sam še enga...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa , vlečem, da se ne ugasne ! Saj sem že proti koncu...mislim, da do naslednjega tedna bom čist nehal s kajenjem, obljubim ! Zdaj pa sam še enga...! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 santos,da ne boš sam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos,da ne boš sam Drugič pa te peljem na kofi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ok Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ok Sorry,s kjerega dela obale pa si ti, če ni skrivnost ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 do minjona cca 10 min peš iz katerega konca pa.... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>do minjona cca 10 min peš iz katerega konca pa.... A ja saj res...sem pozabil, da si iz...! Jaz sem iz Izole ! Torej se bova v tem poletju večkrat srečala v Mignionu...saj jaz veliko krat tam zahajam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 morda Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>morda Če me srečaš...prec me za rokav povleči ! Ker jaz dvomim, da bi te prepoznal...saj niti ne vem kako zgledaš ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ha ha ha a slabo vidiš al kaj kaj pa če boš imel kratke rokave Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha ha ha a slabo vidiš al kaj kaj pa če boš imel kratke rokave Torej to naj bi bila ti (na ikonci) !? Nisem te še nikoli videl oz. srečal...!!! Pol pa me lahk primeš za zadnjico ! hmm...10 min od Mignona, kako to misliš oz iz kjere smeri prihajaš: Lucija ali Piran ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ah a je važno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah a je važno Kje pa, niti ne...! Pol pa naj ostane skrivnost ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 na vse zgodi se zakajate... še men enga... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ima kdo DELUJOČI vžigalnik??? Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 bom še jaz enga pokadila, mogoče se bom pol bolš počutla Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.