santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,sem pozabila da imam enega že prižganga Pol ga dej meni...te bom prišparal za pet min. življenja...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ja saj itak sem ti enega dolžna od včeraj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj itak sem ti enega dolžna od včeraj No pa dejva še enega...! p.s.: sam po sexu najbol paše ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 he he nekaj je treba delat,bomo pa kadili Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Sam pa zadnje čase full pogrešam sex !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 raje še enega prižgi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>raje še enega prižgi Inpotenten pa res ne bi rad postal !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 še enega,potem pa grem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Inpotenten pa res ne bi rad postal !! To še ni tolk hudo, zamisli si, da postaneš iMpotenten..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> še enega,potem pa gremEnako velja zame... V bistvu sam še pogledam eno oddajo na TVPINK Pile i Maca Show Ta dva sta legende...edina, ki me noro nasmejeta ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To še ni tolk hudo, zamisli si, da postaneš iMpotenten..... Sem zgrešil tipko...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Zgleda, da te ta beseda straši, Santos.....(gl. asociacije ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda, da te ta beseda straši, Santos.....(gl. asociacije ) ko se ozrem mal naokoli...včasih me resno prime strah...saj še malo pa ne bo več slovencev ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ah, jest seksam predvsem iz užitka...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, jest seksam predvsem iz užitka...... Jaz tud...sam zadnje čase...suša ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Sm opazu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm opazu.... Po čem pa ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ja, nekje med 10 in 15 jurjev majo tarifo baje....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, nekje med 10 in 15 jurjev majo tarifo baje....... V življenju nisem plačal in mislim, da tud mi ne manjka sponzorjev za... ...sam kaj, ko sem si zaželel nekaj bolj resnega...! Cmokanje-stiskanje-5x na dan sexanje-pa spet stiskanje itn. Mi ne manjka kandidatk...sam kaj, ko v njim ne vidim iskrice...a, da sam fukam...pa se mi ne da...raje mal potrpim...baje bo ena pozvonila ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Nea bod tak resn, ko je o seksu govora..... Pa paz da te ne bo za besedo prijela......5x na dan pa to.... Pa ja, slej ko prej Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nea bod tak resn, ko je o seksu govora..... Pa paz da te ne bo za besedo prijela......5x na dan pa to.... Pa ja, slej ko prej Ne bat...nisem tako resen, ko se o sexu govori Upam, da bi me uslišala...pa bi se potrudu še za šestič... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.