Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

boljs bit zmeren, pa se pol ne rabis drasticno omejit.

jaz lohk sploh ne kadim... in zelo mal.

Sam to (se?) ni moja odlocitev... zakaj pa bi nehala?

Omejit to, kar mi je... kar mi pac pase, ob vsem posiljenem in prisiljenem sranju, ki mi prav popolnoma nic ne pase in se nimam kaj praskat.

Torej?

Moj dedek je bil star kakih 95 al kolk let ko je umrl.

Po mojem so ves lajfi bili na hudi sljivi in crnogorskem dbest tobaku (pa ne light, pusiji, halooooooo!!! kim light al kwa!! x:Dx x:o)x x:px), pac pa orto, do nezavesti. :P ;)

In halo.

Moj fotr nehal kadit pred 30.imi leti, raka totalnega, pod ruso - ampak - ZARAD STRESA, ljubckoti moji. xyesx

tako je s tem.

Od sestre tast, planinc, zdravezh, nikol kadil, pil... v ENEM MESECU (al pa dveh, skratka, v shubu) dobil nekaksnega raka na dihalih in kar umrl... ves lajf v gorah, vse, nikol kadil, nic.

Ergo... brez veze, vse je v glavi...

In ja - ko ti nabijejo oni shus v glavo na skatlah, je pa tko tumach, kot da bi na zacetku avtoceste (in skoz vso avtocesto) nabil napise - voznja z avtom je smrtno nevarna - KAR JE JASNO VELIKO BOLJ RES.

No saj so pa nardil nekaj podobnega - neke ujede so dal. Budale. x:o)x

mrhovinarje - na avtocesto... idiotsko. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

čist se strinjam s tem. zarad čikov je zlo mal možnosti da boš umru. jz sm pač nehala k mi ni več sedl. in mi ni blo težko, ker mi res pač ni več sedl. če bi pa mi ... bi pa še zmer kadila in me čist boli za to kaj kdo prav xsmokex xsmokex sam mi je tok faj tale smeško da bom tkole kr še neki časa pušila hehehe
spet se mi je na bolš poslabšal

jaz pa pravim ˝kot nam je usojeno˝, nekateri kadijo in umrejo starejši, kot tisti, ki ne in obratno in tako naprej. Jaz sem tudi kadila celo srednjo šolo in se mi je zdelo zelo cool, ampak sem se spametovala in dojela, da dejansko nisem odvisnica in da mi tudi paše ne nevem kako in nehala kaditi. seveda je bilo na začetku težko, ko sem bila vedno v kadilski družbi, zato sem se morala izolirati in nisem hodila ven ampak v fitnes...in mi je pomagalo. sedaj se moje telo čisti že drugo leto in sem na to zelo ponosna x8Dx ja, res pa je da sem strašno zatežena do kadilcev in ne prenesem zakajenih prostorov!!!!!! :xx!:
Enjoy the moments of your life :)

mene grozno moti smrdljiv zrak.. rajs sama kadim kot da moram vohat to - pa ni jasno to nek 'motiv'.. ampak dejansko... zjutraj mi chik tolk smrdi, da ga zavohamn z balkona drugega soseda, ko zracim...

Pol pa enega prizgem... smrdijo mi chiki. pepelniki, neprezracen prostor... jaz skoz zracim, ker itak rabim zrak, ne glede na to, ali kadim ali ne.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>aiwica nisem mislila težit, ampak sem le povedlala, da kako je z mano glede tega  x:)x  sicer pa, tukaj je prav fletno  xDDx ...kavico prosim  x;)x

hehe sej te nisem misnla prestrašit... al pa kregat x:Ix :sori: sorči. hehe... sam mal red delam. jz tud ne kadim, ampak tile so ful fajn xsmokex xsmokex xsmokex

jz 23 ... letos jih bo 24.... brez panike sem jz šele 1.letnik hehe... tko da me tud še čaka... xangx ampak hodim v službo zraven... xrosex

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...