aiwa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 nene abstiniram Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ah daj no Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 lej jo!!! k me na kriva pota vabi se ne dam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ok,ok Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 smotka... še mal bi vztrajala... pa bi popustila hehehe... no bom vsaj mela čista pluča Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 daj no enega,he saj veš eden ni nobeden Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 no, daj no Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2005 xrosex xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ja Silver,ene je pa res treba prosit Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 ewo skor pozabla knof prtisnt.... pol pa šele zdej začela dihat.... no ja... vdih, izdih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 heheheh silvič... evo zdele sem ga najdla... sam ... bom kr nazaj izklopla... zjutri pa res ne smem pozabt vklopt... dej če pozabm...plis nej me pride en prklopt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 o čem vidva to Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 o tem da sem blond in da mam na vratu knofek za on in off, tako da se vsak večer izklopim in zjutraj vklopim... da ne pozabim dihat. sam ker sem blond... se včasih pozabim vklopit... ma kšno stran ali dve nazaj... je blo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Dobro jutro Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2005 silvič ti mene takoj pogruntaš. sem mogla to narest... da ne bi dons pozabla se uklopt... k mam tok obveznosti. no sej pol jih je že narjenih. sam še en fajn... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2005 ti bi pa sam kadila skoz no dej še men enga... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 že en lep čas nisem pa mislm da dones bom sigurno... tko da... en čik prosim Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Ja v Bohinju sigurn, k te bodo obkrozali sami postavni vaterpolisti.To ni fer, jest tut. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.