wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ne ne Kokica nč bat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 sej je bil sam šit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jst pa ne znam cigare kadit ... čiki mi pa od petka prejšnjega ne pašejo več... čeprav vem kako bo ta petek... ena rum kola (verjetno bomo meli rum kola party) in potem že čik zraven no pa kaj. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 kwa zdej kle sam pušite... ajde spat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 pametno Aiwa imaš prav še tega pol pa grem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 br jutr. dons sem se pa mal prehitr vklopla vdih izdih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 ne kadim več ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne kadim več ! Priden....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Heh, zdaj bo mi en fajn zapasal..... Sm pa probau nove Pall mall, sam mi niso tolk ok k uni strong..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Zdejle bi pa jst tud enga Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 jutro silvi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 oj Silver,Aiwek Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 oooooooo glej ti njega kar tri Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Nič farbat Aiwa,saj te noben ne vidi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 oooooooooo Santos se je prikazal po dolgem času Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 ok pol pa š enge Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>oooooooooo Santos se je prikazal po dolgem času Jaz sem skozi tukaj...očitno pri tebi neviden ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 pa še jaz enga,da ne boš sama Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.