aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 dons sem pa že zgodi knofek prklopla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 xsmokex xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 A vam ni škoda vašega zdravja? Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A vam ni škoda vašega zdravja? Draga osamljena,virtualno kajenje je čist zdravo..... Jst v resnici sploh ne kadim..... tuki je pa čist fajn družba Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 sej po moje nas je večina takih tle... sam vsak k na novo pride ne ve... pol pa nam pamet soli... sam mi smo z zdravo soljo posoljeni pa jih zmer vse prepričamo... hehehe da se nam prdružjo pr virtualnih mi je lih dons zdravnica rekla kok mam fajn pluča in da fino da ne kadim (več) hitr enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 oooooAiwek je tu no pa še jaz enega Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Evo, prišla Koki zopet luftat....ej, otroci, otroci...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 ja mami kok s ti fajn... če te ne bi blo bi se že zadušl kle not Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ja pa komaj se še vidimo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Kaj bi vi brez mene........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 bolj malo bi vidle Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 heheheh šmoukenzi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ja bo treba nehat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 mhm se strinjam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 jaz se tudi strinjam....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 ja no sej sem rekla da se strinjam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 jaz tudi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 No, hitro Aiwek, še teh 5 pobakaj potem pa nehat..... Zdaj še pa ti Wanesa......eh, že vidim, da ne bo nič od tega.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 hehehe... pa sej nehujemmm... evo oblubm da celo noč ne k bom spala ne bom nobenga pržgala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ja, tamle v kavarni je že divje. Dejmo enga v miru..... ....al pa dva Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 hm se mi zdi da tu ni dosti bolje Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 puši se pušiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 še vedno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Koki pa lufta...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.