wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 kokica pridna si Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 koki je zakon.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Pa ja, menda res....nočem, da mi tukaj umrete zaradi zadušitve....umetnega dihanja vam pa tudi ne mislim dajat....razen, če bo tukaj kakšen napol nezavesten mladenič Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 no sm pršla mal pospravt... k smo včer tak raztur nardile... da mal spraznem in umijem pepelnike pa mal pometem.... pa zavese bom dala prat... pa okna.... okna je treba mal umit... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 april... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 enga...... .....pa še enga....... zdej pa mal Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 druga kavca in trije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 oooo silver Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 no tkole... res bi blo fajn če se počas spravm u posla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 hre hre....enga prkurmo, pol bo pa letelo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 eh juteo....ki je ž to....ja glih treba mi je sred noči ustajat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ti s še bol hecn kt js.......js pa od pol petih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 jutro Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 good morning everyone Je treba enga dva prižgat preden začnemo delat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 jz bi tud kšnga pržgala... tko da neb vedu zase... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 jst bom shu lih kar ke k sosedom enga PRPALIT :!!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 uuu akcija. a lah pridem pomagat? jz nimam nobenga za prpalit... mi nečjo vrat odpret k se me bojijo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ti kr svoje tam porihti zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.