enja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 silver: od kar ne stavimo več, te sploh ne vidim..Ma jasno ,union je zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 jutro silviček pa dejmo enga na vse zgodi... dons sem se ponesreč ruknla... pa se je knofek uklopu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 mah zdej se že ponesreč butnem... bom mogla pazt... al pa si bom kr avtomatsko naštimala... da se vsako jutro ob isti uri prklopm.... sam zgleda da to mam že naštiman.... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 jah k sem blond pa nič ne pogledam. grem brat navodila... dons me nau dooouuuggg... heheheh.... preden preberem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 še enga pred gremo ajat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 jaz tudi enega pol pa grem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 zdej pa enga predn se začne dogajat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 jst pa enega k ga res že dolgo nisem Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 xsmokex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 enga... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ok,no bom pa dva Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 se ti prdružim pa še enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 morm kr enga pržgat k tok dogaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Jest bom sam pasivno, mi tko bolj pase. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Jest bom pa zraven spila enga takratkega, vceraj nism nic. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 pol lahk dons dvojnega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.