tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Bom raje se cvicek, ker mi res pase! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 jst bom pa še mal zakadila, zdejle bi res enega Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 kle smrdi. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 treba oken odpret Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 jz bom pa sam enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 jaz tudi zdajle Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 no pa nej bo še en Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 A še vedno nista oknov odprle....Še dobro da sem uletela....Evo vam frišn luft..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 mah zmer tok zakadimo da pozabmo da okna sploh so Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ja pa tudi jih sploh ne vidimo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Saj, zato sem pa jaz tukaj..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 hwawa... boš enga pržgawa? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Ja, ampak jaz se palim samo na kubanke Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 al na kubance Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.