Behemoth 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe, s5 pušiš, raje pakiraj ko greš v grčijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 hehehe ja s5 ,sam zdej mal bolj verižno,sej veš potovalna mrzlca pa to ,pakiram pa glih zdele.Hm sm opazla da se je od učir na dons moj kufer nekam zmanjšou .Jah no bom pa čike kr u rok sabo nesla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe ja s5 ,sam zdej mal bolj verižno,sej veš potovalna mrzlca pa to ,pakiram pa glih zdele.Hm sm opazla da se je od učir na dons moj kufer nekam zmanjšou .Jah no bom pa čike kr u rok sabo nesla Hahah, pa saj tam verjetno imajo BOSS Hahaha, no uživaj, čeprav si zdaj že na letalu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 kr tri bom.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 ejla, Silver , prismojena sm že itak.... ..... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 ....še zmeri sm out...kr tri bo treba xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Pa mačka, kje si mi ti????????????????????????? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Sem malo živčna pa sem prišla mal naokoli Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 še kr me drži....kr tri morm xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Rabim nikotinsko inekcijo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa mačka, kje si mi ti????????????????????????? sad me vidiš...... sad me nevidš ma evo me... končno mal u lj... sam zgleda da nam dolg... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sad me vidiš...... sad me nevidš ma evo me... končno mal u lj... sam zgleda da nam dolg... A greš ............ na un konc ??? he he he Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 ....da nauš čist sam, Sliver, ....že drugi dan xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 pa še js mal za družbo.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 itak da..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2005 kuku! kaka fajn družba je tu! ja silvič... mal hodm konje gledat... en mali je pravi hudiček tina... ne vem... mogče grem dol ja... verjetno... amis no pa še enga pasu bi pa še en Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 o aiwi...super, da si spet mal tle sestrca jutro silver....no, da vidmo, če se pridruži še kdo, za gužvo delat zdej pa hitr en Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 aha...js si bom pa čaj nardila pišuka, kolk paše en ...a ti si že u službi tako zgodaj? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Evo še mene... da pržgem enga virtualnga ....hehehe, jz bi pa še en kofe.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 pišuka, člouk, to je pa čista poezija ...se ti godi ...zdej štekam, zakaj taka ikonca napisi...heh smo zadnjič ugotovili, da napisi zihr nardijo še več škode, kot vsebina škatlice ...najbolš jih je dat na ignor Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 ....da se skrijem v dimu.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.